De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

60%
Middenmoot

33%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 15

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Jeroen van Empel nieuwe keeperstrainer RBC

Gepost door:Dennis // 2024-05-23 19:49:51 // 496 keer bekeken

Jeroen van Empel is komend seizoen de keeperstrainer van het eerste elftal, zo meldt RBCvoetbal.nl. Van Empel is geen onbekende van RBC, want tussen 1992 en 1997 kwam hij uit voor RBC in de Eerste Divisie. 

De nu 51-jarige Van Empel was als B-junior gescout bij Alliance. Na zijn vertrek van De Luiten keepte hij nog bij VES'35 en Halsteren. Toen zijn zoon Tijn begon met voetballen bij Roosendaal begon Van Empel daar als trainer, zowel op het veld als keeperstrainer.

"Met Jeroen voegen we wederom een oud RBC'er toe aan de technische staf en dat is wat goed past in de visie van de club en ons project. We zijn ervan overtuigd dat Jeroen zijn kennis en ervaring als oud keeper van RBC zal overbrengen aan zowel de keepers van het 1e elftal als 023. Met de komst van Jeroen komt er een einde aan de samenwerking met Ton van Eenennaam, welke wij danken voor zijn inzet voor onze club de afgelopen jaren en alle succes toe wensen voor de toekomst", aldus bestuurslid technische zaken Jean-Paul Nuijten.

Met de komst van Van Empel is de technische staf voor volgend seizoen compleet. Die bestaat verder uit hoofdtrainer Mark Klippel, assistent trainer Ronald van Oeveren, teammanager Corné Veraart, verzorger Joop Jongbloed en materiaalman Wesley van Loon.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd