De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

60%
Middenmoot

33%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 15

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Verkoop uitshirts begonnen!

Gepost door:EricK // 2024-05-04 11:15:16 // 607 keer bekeken

De verkoop van de uitshirts van dit seizoen is begonnen! Vanwege de grote vraag is gekozen voor de volgende procedure. Geïnteresseerden in een shirt kunnen hun interesse kenbaar maken via supporterszaken@rbcvoetbal.nl. Geef in je mail aan wat je eerste, tweede en derde keuze is (let op: verder nemen we niet in overweging). Als er meer geïnteresseerden in een bepaald shirt zijn, wordt er onder de inschrijvers geloot.

Inschrijving loopt tot en met 16 mei, 18:00 uur. De prijs van een shirt bedraagt €80 en winnaars worden die avond op de hoogte gebracht. Op 17 mei willen we de betalingen gaan opvragen, zodat we 18 mei rond de wedstrijd tegen TSC de shirts kunnen gaan uitgeven. Als je ingeloot wordt, ben je uiteraard pas zeker van je shirt wanneer je betaling binnen is.

De prijs bedraagt geen €125, wat aanvankelijk het plan was, maar €80. Bestuurslid supporterszaken Eric Konings: "Bij het vaststellen van de prijs hebben we geprobeerd om een goede balans te vinden: aan de ene kant een faire prijs voor de unieke wedstrijdgedragen shirts uit een historisch seizoen, aan de andere kant een optimale opbrengst voor onze club. We moeten eerlijk zijn en vaststellen dat dat niet goed gelukt is, vandaar nu de prijsaanpassing. Ik ben alle supporters die hun opbouwende kritiek hebben gedeeld dankbaar, en ik hoop dat we alsnog stijf uitverkopen. Hup RBC!".

Om ook meteen antwoord te geven op de vragen wat er gebeurt met de thuisshirts: die zullen geveild gaan worden via Marktplaats. De veiling begint op maandag 19 mei en loopt tot kort na de wedstrijd tegen WNC. Hierover komt nog een aparte aankondiging.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd