Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

73%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

27%

Stemmen: 33

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC zaterdagavond tegen SC 't Zand

Gepost door:Dennis // 2024-04-19 23:21:44 // 279 keer bekeken

RBC reist morgenavond af naar Tilburg om daar SC 't Zand te ontmoeten. Die club staat momenteel op de zesde plek en werd in het heenduel verslagen met 4-0.

De ploeg van hoofdtrainer Mark Klippel werd een kleine twee weken geleden kampioen bij Emplina (1-3 winst). In de eerstvolgende thuiswedstrijd bleek dat de honger naar doelpunten nog steeds aanwezig is. SV TOP Oss werd met 7-0 verslagen. "Het was inderdaad mooi om te zien hoe we met veel energie en beleving de wedstrijd tegen Top hebben gespeeld. Als groep willen we het seizoen goed afsluiten en die  inzet van vorige week kunnen de supporters tegen ‘t Zand ook verwachten. Met ‘t Zand treffen we een tegenstander die nog volop meedoet om een nacompetitieplek en een ploeg die het ons in de thuiswedstrijd, ondanks de 4-0 overwinning, behoorlijk moeilijk heeft gemaakt," zo stelt Klippel.

Vandaag werd tevens bekend dat Vitesse het diepterecord van RBC Roosendaal in de Eredivisie over gaat nemen. Door de puntenaftrek van achttien punten staat de ploeg uit Arnhem met -1 punten onderaan. Met nog vier duels te spelen moeten zij alle wedstrijden winnen om de negen punten die RBC behaalde in het seizoen 2005/2006 te overstijgen. Moeten we daar rouwig om zijn? "Met betrekking tot jouw vraag over het kwijtraken van het (negatieve) puntenrecord in de Eredivisie ben ik niet rouwig hoor. Voor de club is het fijner om geassocieerd te worden met positieve records!"

RBC en SC 't Zand ontmoeten elkaar om 19:00 uur op Sportpark Bijstervelden. 

 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd