Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 32

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Deleij vier tot zes weken eruit

Gepost door:Dennis // 2024-04-10 18:34:09 // 520 keer bekeken

Matthias Deleij mocht afgelopen zondag in de kampioenswedstrijd na enkele maanden weer in de basis beginnen. Dat leek prima te verlopen, tot hij ineens in de tweede helft bleef liggen.

Hij zwikte te ver door met zijn been en kreeg last van zijn heup. Onder steun van twee RBC'ers verliet hij het veld, waarna doelman Roy de Weert het fort overnam met succes. Waar Deleij richting het ziekenhuis ging, daar was de selectie en supporters feest aan het vieren vanwege het behaalde kampioenschap. De doelman arriveerde later nog wel in het supportershome, in een rolstoel. Maandag had hij een afspraak bij de fysiotherapeut voor de juiste diagnose. 

"Als de heupspier is afgescheurd dan kan het een half jaar duren. Maar dat is in het allerergste geval, daar ga ik niet vanuit. De verwachting is vier tot acht weken, het ligt er aan hoe diep de scheur zit," zo liet Deleij al weten. Na een dag wordt bevestigd wat gedacht werd: een scheurtje in de heupspier. "Ik voelde wat knakken en het voelde meteen niet goed. Ik lig er ongeveer vier tot zes weken uit."

Mogelijk dat Deleij het eind van het seizoen nog gaat halen, maar vooralsnog is het vooral herstellen van de afgelopen blessure. 




Reacties

RBCdeLuiten

2024-04-11 18:52:36

Beterschap!