RBC zondag naar Tilburg

Gepost door:Dennis // 2024-03-15 17:11:32 // 585 keer bekeken

Komend weekend reist RBC af richting Tilburg, waar het Sarto ontmoet. Sarto staat momenteel zesde in de brede middenmoot van de eerste klasse E. RBC speelde afgelopen weekend ternauwernood met 2-2 gelijk tegen Erp. Ondanks het verlies van twee punten kwam de concurrentie niet dichterbij. WNC en Emplina speelde vorige week gelijk en nummer twee WNC blijft daardoor op zestien punten achterstand staan.

Veel kansen kreeg Erp afgelopen weekend niet. Een bal die doorgekopt werd door Glaucio Ventura Tiago werd in een keer op de pantoffel genomen en tegen het einde van de wedstrijd vloog een vrije trap die bedoelt was als voorzet er meteen in. Wat moet er anders komende zondag? "Wat we terug willen zien is dat we geleerd hebben van de fouten bij de tegendoelpunten afgelopen zondag en dat de eindpass tijdens het aanvallen beter verzorgd is," zo laat hoofdtrainer Mark Klippel weten.

Marwin Reuvers is er na zijn één wedstrijd schorsing weer bij, dat geldt niet voor Jelte Pal die nog een duel moet toekijken. Perry Bierkens is niet inzetbaar vanwege fysieke ongemakken. "De verwachting is dat hij dinsdag weer aansluit bij de groep."

RBC en Sarto staan zondagmiddag om 14:00 uur tegenover elkaar. De heenwedstrijd eerder dit jaar werd gewonnen door RBC. Het werd toen 2-0. 
Reacties

Mr.RBC

2024-03-16 21:21:16

WNC gewonnen vandaag van SV Top dis morgen volle bak voor de drie punten en 7 april kampioenswedstrijd