Anwar Tarfit bezig aan laatste wedstrijden

Gepost door:Dennis // 2024-03-11 19:24:12 // 708 keer bekeken

Na Randy Elst gaat er aan het eind van het seizoen opnieuw een legend stoppen. Anwar Tarfit en RBC zijn overeengekomen in goed overlegd om aan het eind van het seizoen uit elkaar te gaan, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Een kleine acht jaar geleden kwam Tarfit bij RBC. Toenmalig hoofdtrainer Danny Mathijssen vertrouwde het niet helemaal dat Papito Puriël zou blijven in de zomer van 2016, en op de laatste dag van de overschrijvingstermijn wist hij in de avond Tarfit te verleiden om voor RBC te kiezen, terwijl hij op dat moment de overstap zou gaan maken naar RKVV Roosendaal. Een verkeerde keuze was het allerminst. Hij werd kampioen met RBC in de vierde klasse, en wist met twintig treffers een grote bijdrage te leveren aan dat kampioenschap. Na enkele jaren promoveerde hij met de club naar de tweede klasse en wist vorig jaar ook daar de titel te bemachtigen. Dit seizoen is hij hard op weg om opnieuw de schaal te kunnnen pakken, ditmaal van de eerste klasse. 

Tarfit wordt door de supporters gekoesterd als symbool van RBC's stijgende lijn in de voetbalpiramide. Hij is immers de enige speler die nog met RBC in de Vierde Klasse uitkwam. "Ik vind dat mooi dat ik die erkenning krijg van de supporters en dat maakt me trots", aldus de publiekslieveling. "En het bevestigt voor mij dat ik destijds de juiste stap heb gezet om in te stappen in het ambitieuze plan van RBC. Toen had ik er al vertrouwen in. Ik heb me in al die jaren ontwikkeld van een jonge speler tot een ervaren voetballer met een oranje-wit hart. Ik ben blij met de waardering die ik van de supporters krijg. De supporters verdienen het echt dat de club weer hogerop komt. Ik wil alle supporters bedanken voor hun steun, maar ook iedereen binnen de club voor zijn inzet de afgelopen jaren. Maar eerst nog de titel en beker binnenslepen!"
 

"Na acht seizoenen voor RBC hebben we in goed onderling overleg besloten dat Anwar RBC na dit seizoen gaat verlaten", aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten op RBCvoetbal.nl. "Als mens maar ook als speler is Anwar een prachtkerel. Wij willen hem bedanken voor zijn inzet en loyaliteit naar onze club en wensen hem op alle gebied het beste toe voor de toekomst."
 
Reacties

Kalsdonk

2024-03-11 21:07:09

Verdiend een waardig afscheid samen met randy clubiconen van na de herstart

Mr.RBC

2024-03-12 07:51:20

Wat een topper die Anwar en jammer dat hij stopt alles meegemaakt van 4e klasse nu naar 4e divisie

Kerel met een oranje-wit hart voor RBC

DANKJEWEL VOOR ALLES ANWAR