Wat zijn jou eerste indrukken van het eerste elftal?

Wauw!

49%
Ik wil het eerst zien in de competitie

51%

Stemmen: 127

Speler van de week

Naam:
Jelte Pal
Leeftijd
21
Positie:
Vleugelaanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC vanavond tegen SC 't Zand

Gepost door:Dennis // 2023-11-25 07:37:31 // 392 keer bekeken

RBC speelt vanavond opnieuw een topper in de Eerste Klasse E. In het Atik Stadion ontvangt het elftal van hoofdtrainer Mark Klippel het eerste team van SC 't Zand onder leiding van Johan Gabriëls.

De huidig nummer drie van de competitie wist vooral in uitduels punten te pakken, iets wat klippel ook zag. "We komen nu in een fase van de competitie dat de betere ploegen boven komen drijven, waaronder ook ’t Zand op plaats 3. Dat maakt de uitdaging om zaterdag resultaat te halen allen maar mooier en groter. Met ’t Zand treffen we een tegenstander die een stuk verder in hun ontwikkeling is dan bijvoorbeeld Top vorige week. Het is een ploeg die wil voetballen van achteruit, slechts een keer hebben verloren en hun punten tot nu toe voornamelijk hebben behaald in uitwedstrijden (9 van de 12). Daarbij spelen ze al jaren in de 1e klasse, hebben ze ervaren spelers en de ambitie om mee te draaien in de top van de ranglijst."

In de wedstrijdselectie keren Emile Linkers en Sietse Sebregts weer terug. Zij zijn hersteld van blessures. De lappenmand is echter weer gevuld met twee andere spelers. Zé Lucas en Assim Said kunnen vanavond niet in actie komen. Vincent van Hoof is al langer uit de roulatie met een vervelende buikblessure. "Verder kunnen we niet beschikken over Nezar door een schorsing die hij opgelopen heeft bij de 023." Zé Lucas hoopt komende donderdag weer aan te sluiten, Said wordt voor de zekerheid aan de kant gehouden vanwege een pijnlijke lies. Zijn status wordt dinsdag bekeken. 

Vanavond - voorafgaand aan het duel - wordt de grootste sfeeractie ooit gehouden in het Atik Stadion. De opkomst zal hoog zijn, is vermaak ook een belangrijk thema vanavond? "We willen elke week met goed voetbal resultaat halen en, om jouw vraag te beantwoorden, als dat samengaat met het publiek vermaken dan is dat mooi, maar dat mag, in mijn ogen, nooit een doel op zich zijn. Spelers en staf hopen natuurlijk wel weer op positieve steun van onze supporters!"

RBC en SC 't Zand komen vanavond om 19:30 uur in actie in het Atik Stadion.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd