Goed spelend Jong RBC wint wel van Den Bosch

Gepost door:Jan Jaap // 2007-08-29 00:00:00 // 2732 keer bekeken

Op dinsdagavond stond de tweede wedstrijd van de KNVB beker voor de beloftes op het programma. De eerste wedstrijd ging Jong RBC met 3-0 bij FC Dordrecht onderuit, nu washet dus zaak om te winnen.

RBC dat onder andere aantrad met Yilmaz, Guijt, zpoyraz, Bakkenes en Ubbergen startte strijdlustig aan de wedstrijd maar het kreeg niet echt goed uitgespeelde kansen. Aan het einde van de eerste helft kreeg Ferdy Yilmaz een uitgelezen kans na een goede steekpass van Danny Guijt. De bewegingen die hij maakte lieten doelman Vos van Den Bosch kansloos: 1-0!

Na de rust kroop FC Den Bosch iets meer uit haar schulp, maar echt grote kansen kreeg het niet. De grootste kans was van ex-RBC speler Ramon Luijten uit een vrije trap waarbij doelman Ubbergen het doel ter nauwer nood schoonhield. Vrijwel meteen hierna kreeg RBC ook een grote kansmaar Danny Guijt wist het net niet te vinden. Tot echt grotere kansen voor beide teams kwam het niet.

Gelukkig voor trainer Hellemons bleef het 1-0 en was de eerste overwinning in de KNVB Beker voor beloftes een feit.