Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

78%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 40

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag in de topper tegen Emplina

Gepost door:Dennis // 2023-11-10 18:33:02 // 590 keer bekeken

RBC speelt zondagmiddag de topper tegen Emplina uit 's-Hertogenbosch. Die club staat momenteel vierde met een wedstrijd minder gespeeld. In verliespunten staan zij derde. De club wordt getraind door Anthony Lurling.

Afgelopen zondagmiddag gaf hoofdtrainer Mark Klippel al aan dat Emplina met een gesloten organisatie speelt. Dient RBC het hoge tempo aan te houden die het afgelopen zondag ook hanteerde tegen EFC (0-2 winst)? "Met Emplina treffen we aanstaande zondag de nummer vier van de ranglijst die, net als wij, nog ongeslagen zijn. Van Emplina is bekend dat zij vanuit een gesloten organisatie spelen en dat hen tot op heden positieve resultaten heeft opgeleverd. Daarnaast hebben ze, na ons, de minste tegentreffers. Dan is het, als antwoord op jouw vraag, inderdaad zaak om een hoog baltempo te hanteren om zo kansen te gaan creëren. Daarnaast zullen we opnieuw veel energie in de wedstrijd dienen te leggen. Die energie en het samenwerken als team hebben we elke week nodig om tot een positief resultaat te komen. Al met al weer een mooie uitdaging! Naast Sietse Sebregts kunnen we niet beschikken over Vincent van Hoof, Emile linkers en Jay-Jay Meierdres.

Meierdres zou deze week horen wat zijn status zou zijn en dat is - ondanks de hoop die zondag werd uitgesproken - niet positief. RBC's vlugge buitenspeler heeft een scheurtje in zijn enkelbanden opgelopen. "Hem zijn we enkele weken kwijt. Een combinatie met rust, fysio en hersteltraining zou hij binnen enkele weken weer inzetbaar moeten zijn," zo stelt hoofdtrainer Klippel.

RBC en Emplina ontmoeten elkaar zondagmiddag om 14:00 uur in het Atik Stadion. Na Emplina speelt RBC opnieuw een topper, dan reist het af richting TOP Oss, dat momenteel tweede staat. 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd