De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

60%
Middenmoot

33%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 15

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen richting Eersel

Gepost door:Dennis // 2023-11-04 07:42:06 // 571 keer bekeken

RBC gaat morgenmiddag aan de derde uitwedstrijd van het competitieseizoen beginnen. Het ontmoet dan EFC uit Eersel, een club die momenteel elfde staat met een wedstrijd minder gespeeld. 

Ondanks dat EFC bij de ondersten staat wordt het zeker geen makkelijke partij. "Ik wil EFC geen laagvlieger noemen, zij hebben, mede door het uitvallen van hun eerste keeper een lastige start gehad. De afgelopen twee wedstrijden hebben ze positieve resultaten behaald met het uitschakelen van Vierde Divisie-club Nuenen en afgelopen dinsdag wonnen ze bij Sparta ‘25. Wat verliespunten betreft staan ze ook op plek 7. Met het oneven aantal ploegen moet je daar wel naar kijken. Elke week moet je dus strijden voor je punten en dat zal zondag niet anders zijn. Of dat op gras of kunstgras is maakt niet uit," zo stelt hoofdtrainer Mark Klippel. Als zondag blijkt dat er niet op het hoofdveld gespeeld kan worden, wordt er uitgeweken naar het kunstgras.

Gisteravond liep Jay-Jay Meierdres al moeilijk na de training. En dat is er een dag later niet beter op geworden. "Helaas is Jay-Jay gisteren inderdaad geblesseerd geraakt aan zijn enkel en kan hij er zondag niet bij zijn. Volgende week zal duidelijk worden hoe ernstig het is. Gelukkig is Anwar fit en er klaar voor." Daarnaast gaat het de goede kant op met Sietse Sebregts. "Sietse is deze week op het veld begonnen en heeft daarmee de volgende stap in zijn herstel gezet."

Naast Sebregts en Meierdres zijn Vincent van Hoofd (buikblessure) en Emile Linkers (hamstring) niet inzetbaar zondag. RBC en EFC ontmoeten elkaar om 14:30 uur op Sportpark De Dieprijt. 

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd