RBC morgen in actie tegen Sarto

Gepost door:Dennis // 2023-10-28 09:44:05 // 328 keer bekeken

RBC hervat morgenmiddag de competitie. Het Tilburgse Sarto komt dan op bezoek. Die club heeft momenteel zes punten. DIe beide overwinningen werden thuis behaald, uit werd twee maal verloren. De laatste keer dat de oranje-witten in competitieverband thuis speelde verloor het twee punten. Almkerk hield de Stadionclub op een 1-1 gelijkspel.

Sarto lijkt uit minder sterk dan thuis. Hoe kijkt hoofdtrainer Mark Klippel daar naar? "Sarto heeft inderdaad de thuiswedstrijden gewonnen en de uitwedstrijden verloren. Ik zie daar zo vroeg in het seizoen, na vier wedstrijden, geen verband in. De verloren wedstrijd van hun tegen VOAB is een wedstrijd op zich, aangezien het een derby was en die zijn altijd speciaal. Opvallend is wel dat ze WNC verslagen hebben, die als hoog ingeschat worden, en daarnaast komen ze met hun vijf treffers tegen Sparta ’25 aardig in de buurt bij onze uitslag tegen Sparta ’25. Kijkend naar onszelf proberen we uit en thuis met dezelfde intenties te spelen. Sarto staat bekend als een ploeg die speelt vanuit een goede organisatie en van achteruit probeert op te bouwen. Daarnaast hebben ze met Jules Swaak een speler die per seizoen goed is voor 10 á 15 doelpunten."

RBC moet zondag in ieder geval Sietse Sebregts missen. De verdediver heeft nog last van een hamstringblessure. Ook Vincent van Hoof is niet inzetbaar. Hij heeft een buikspierblessure. RBC en Sarto komen om 14:00 uur in actie in het Atik Stadion. 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd