Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Keller verlengt bij FC Utrecht

Gepost door:Remy // 2007-08-28 00:00:00 // 2661 keer bekeken

Sander Keller blijft de komende jaren bij FC Utrecht.De oud-speler van RBCheeft zijn contract met de club uit de Domstadverlengd tot medio 2010. 'Ik heb het hier naar mijn zin en hoefde dan ook niet lang na te denken over de nieuwe aanbieding', zegtde verdedigerop de website van FC Utrecht.

Ook de club is tevreden met de nieuwe overeenkomst. 'We zien Sander Keller als een vaste waarde voor het team', aldus technisch directeur Piet Buter.'Daarom zijn we blij dat we zijn contact hebben kunnen verlengen tot 2010.'

De 27-jarige Amsterdammer debuteerde in 2000 voor FC Utrecht. Vervolgens vertrok hij op huurbasis voor drie jaar naar RBC om ervaring op te doen. In Roosendaal speelde Keller 77 competitiewedstrijden (3 goals). Na zijn terugkeer bij Utrecht kreeg hij veel speelminuten en ook steeds vaker een plaats in de basiself. Vorig seizoen wilde Keller de club nog verlaten, toen hij plots op de bank belandde. Onder de nieuwe trainer Willem van Hanegem is de verdediger echter weer een vaste waarde in De Galgenwaard.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd