De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

57%
Middenmoot

36%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 14

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Sfeeractie alert!

Gepost door:Dennis // 2023-09-28 18:30:59 // 648 keer bekeken

Vorig seizoen is er nieuw leven geblazen in de sfeergroep VoltaSide Fanatics. Zoals bij elke 'start up' moeten de kinderziektes er eerst uit en daar wordt momenteel druk aan gewerkt. De eerste acties waren vorig jaar tegen het eind al te zien en de actie met de waarzegster - wat had ze gelijk hè - was het sluitstuk. 

RBC wil graag hogerop en de sfeergroep wil daar graag in mee. Zij hebben niet stil gezeten en hebben de graffiti spuiters van The Loods benaderd. Zij hebben zich bereid gevonden om mee te helpen aan mooie sfeeracties voor RBC. Sfeeracties die Eredivisie-niveau aantikken of misschien wel meer en dat straks allemaal in ons eigen Atik Stadion! 

De sfeeracties gaan naar een véél hoger niveau, dat kan alvast verklapt worden. Grotere sfeeracties houdt echter ook in dat dit méér geld gaat kosten, maar het zorgt anderzijds voor hele mooi, positieve exposure voor de gehele club. De Volta Side en The Loods (zij bestaan volledig uit vrijwilligers) willen een beroep doen op alle trouwe RBC-supporters of sympathisanten van dit initiatief. 

Sta jij net als de VoltaSide achter RBC en wil je samen met ons allen Roosendaal weer op de kaart zetten? Laat dan een (kleine) donatie achter, zodat dit seizoen enkele thuiswedstrijden in het Atik Stadion voorzien kunnen worden van sfeeracties die jij je hele leven niet meer vergeet!

Voor een donatie klik op de volgende link: Ik doneer!

Kan ik ook op een andere manier helpen?

Dat kan uiteraard, alle sfeeracties en reportages achter de schermen worden op Youtube en Tiktok gezet. Je kan de groep naast een donatie óók ondersteunen door te abonneren op het Youtube-kanaa, want ja ook RBCFans.nl en de Supportersvereniging RBC ondersteunen dit initiatief: Klik hier




Reacties

RosarumVallis

2023-09-28 21:35:17

Goed dat de Voltaside weer tot leven is gekomen.
Alleen ontwerp gewoon een algemene Voltaside logo zonder fanatics erop.
VOLTA SIDE ROOSENDAAL SINCE 1975 bijv.
En maak daar dan stickers van.


 

RosarumVallis

2023-09-28 21:35:20

Goed dat de Voltaside weer tot leven is gekomen.
Alleen ontwerp gewoon een algemene Voltaside logo zonder fanatics erop.
VOLTA SIDE ROOSENDAAL SINCE 1975 bijv.
En maak daar dan stickers van.