Wat zijn jou eerste indrukken van het eerste elftal?

Wauw!

49%
Ik wil het eerst zien in de competitie

51%

Stemmen: 127

Speler van de week

Naam:
Jelte Pal
Leeftijd
21
Positie:
Vleugelaanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC sluit competitie zondag af met stadsderby tegen Roosendaal

Gepost door:Dennis // 2023-05-19 16:50:20 // 756 keer bekeken

RBC speelt zondagmiddag haar laatste competitiwedstrijd van het seizoen. Tegenstander is dan stadsgenoot RKVV Roosendaal. Eerder in het seizoen RBC op bezoek op Sportpark Hulsdonk met 1-3.

De Oranje Buffels zijn al enige wedstrijden kampioen, waardoor het vrij aan de wedstrijd kan beginnen. Dat is een ander verhaal voor Roosendaal, dat nog verwikkelt is in de strijd om de derde periodetitel. Bij winst maakt het de grootste kans om de nacompetitie te halen.

Bij Roosendaal zit nu nog Mark Klippel op de bank, hij is aankomend seizoen de hoofdtrainer van RBC. Datzelfde geldt voor doelman Roy de Weert, ook die verkast naar de oranje-witten en speelt sowieso komend seizoen een niveau hoger. 

Kaarten voor de wedstrijd zijn online al te koop. Via de volgende link kan je jouw ticket(s) kopen: klik hier.

Aan het eind van de wedstrijd wordt ook afscheid genomen van de vertrekkende spelers. Het duel tussen RBC en Roosendaal begint om 14:30 in het Atik Stadion. 

 
Reacties

Adje

2023-05-20 11:03:25

1e wedstrijd tegen R wit gemist, laatste nu ook vanwege uitje. Veel plezier zondag bij de afsluiting 

WouterJ

2023-05-20 13:22:56

Wie pakt de 3de periode? Roosendaal, VFC, Gastel of toch nog Beek Vooruit? Cluzona kan alleen bij een overwinning via de ranglijst de periode overwinnen van RBC. Spanning genoeg ook onderin met Gastel, Jeka, Victoria voor 1 plek nacompetitie degradatie en de strijd tussen Virtus en COAL om rechtstreekste degradatie of nacompetitie voor degradatie. 

VakkieZG

2023-05-21 16:25:03

Haal dat spandoek van Appie lekker weg....... lekker alles afvlaggen wat een gek joh