Wat zijn jou eerste indrukken van het eerste elftal?

Wauw!

49%
Ik wil het eerst zien in de competitie

51%

Stemmen: 127

Speler van de week

Naam:
Jelte Pal
Leeftijd
21
Positie:
Vleugelaanvaller

Interviews
Meest recente interviews

Zes spelers verlaten RBC

Gepost door:Dennis // 2023-05-07 09:34:02 // 1545 keer bekeken

Aan het eind van het seizoen verlaten zes spelers van het huidige seizoen de club. Lars Traets was al bekend, die gaat terug naar SC Gastel, en daar komen ook Emile Linkers, Imran Echambit, Flinn Assenberg, Owen Braeckmans en Mitchell Schilperoord bij, zo meldt RBCVoetbal.nl.

De meest genoemde namen waren in de wandelgangen al bekend. Bij Echambit was duidelijk dat hij uitkeek naar een andere club om te kijken waar zijn plafond ligt. Met Schilperoord was eerder een akkoord bereikt, maar na onderling overleg gaan speler en club toch uitelkaar.  "Klopt, ik wil met mijn broer ergens gaan spelen", aldus de 30-jarige verdediger. "We weten nog niet welke club het wordt, maar daar gaan we de komende weken eens op ons gemak naar kijken."

Flinn Assenberg speelt komend seizoen voor stadgenoot Roosendaal. "Ja, ik hoop de komende jaren een vaste waarde te worden", zegt de verdediger annex middenvelder. "Maar ik heb een super leuke en leerzame tijd gehad bij RBC en stiekem vind ik het best jammer dat ik de club ga verlaten. Ik hoop dat RBC snel hogerop komt en wie weet tot in de toekomst!"

De nieuwe clubs van Emile Linkers, Imran Echambit en Owen Braeckmans zijn nog niet bekend. 

Over twee weken speelt RBC haar laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen RKVV Roosendaal. Dan wordt ook afscheid genomen van alle zes de spelers en worden zij bedankt voor hun inzet van de afgelopen tijd. 
 




Reacties

Mats

2023-05-07 09:40:19

Bedankt allen voor de inzet. Imran spijtig die kan men nog goed gebruiken. Mitchell ondanks ja woord ook spijtig had dan geen ja gezegd. Lars en Flinn te licht en laatstgenoemde zal bij rkvv ook lastig krijgen, heeft het op missenveld lastig en ook geen pure verdediger. Toch hoop ik dat ze elders slagen. In mijn ogen nog wel verdediger nodig en vergeet niet dat deze mannen de ideale reserves waren, klagen niet zie dat komend jaar ook maar te bereiken 

Kalsdonk

2023-05-07 10:13:09

Aanval: tom, lucas, anwar, mustaffa, jayjay

 

Middenveld: jens, sander, randy, rhomar, marwin

 

Verdediging: anass, perry, karim, jordy, assim

 

Keeps: roy en matthias

Moeten nog +/- 1 buitenspelers bij, 1 6/8, 2 backs en 1 cv. 

Gast

2023-05-07 12:25:44

Is op het eerste gezicht prima,wil je hogerop dan moet je aan de onderkant snijden en aanvullen.Dat is nu gebeurd en de nieuwe spelers zijn beter dan de vertrekkende.Zullen nog spelers bij moeten komen maar bij de BVO'S is ook nog niet zo veel bekend....het spel moet daar nog op de wagen komen 

Kalsdonk

2023-05-07 12:54:21

Branco van den Boomen is transfervrij, is dat niks voor ons?

WouterJ

2023-05-08 09:57:38

Ik verwacht niet dat er veel meer gaat bijkomen. De intentie was 16 spelers en 2 keepers. Eigenlijk was het al rond maar helaas gaat Mitchell weg. Een speler die zowel links- als rechtback ingezet kan worden is wenselijk, daar is een groot gat ontstaan met het vertrek van Mitchell, Lars en Flinn. De rest zal aangevuld (moeten) worden vanuit de VA. Je kan namelijk niet 22 man tevreden houden. 18 zal al lastig worden.

Als er een buitenkansje voorkomt zoals vorig jaar met Said en Linkers dan zullen ze zeker nog proberen toe te slaan. In de voorbereiding zullen nog ± 5 spelers vanuit Jong RBC/jeugd aansluiten om zich te tonen.

Hopelijk komt er de komende seizoen(en) aansluiting met de VA zodat je de selectie hiermee steevast kan aanvullen.

Gast

2023-05-08 12:54:19

Uit de VA zullen weinig spelers afgeleverd worden,de kwaliteit vd spelers uit de VA is niet toereikend om bij het 1e aan te kunnen sluiten.Bovendien speelt de VA op een te laag level(ongeveer hetzelfde als 2e en 3e klassers uit de buurt) dus daar zal weinig kwaliteit uit komen