De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

60%
Middenmoot

33%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 15

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Ruud Pennings toegevoegd aan technisch hart RBC

Gepost door:Dennis // 2023-04-22 16:51:12 // 587 keer bekeken

Huidig hoofdtrainer Ruud Pennings is vanaf komend seizoen technisch coördinator van het eerste elftal en Jong RBC. Hij zal daarmee deel uit gaan maken van het technisch hart van RBC, dat onder leiding staat van bestuurslid technische zaken Jean-Paul Nuijten, zo meldt RBCvoetbal.nl In het nieuwe technische hart neemt ook Hans van Wolven zitting als technisch coördinator van de Voetbal Academie.

"We zijn blij dat we Ruud hebben kunnen behouden voor de club en wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie", aldus Jean-Paul Nuijten. "We zijn van mening dat we door het oprichten van dit technisch hart RBC sportief verder hogerop kunnen brengen."
Reacties

Gast

2023-04-22 17:15:19

Goede zaak,al had ik persoonlijk liever gezien dat hij hoofdtrainer was gebleven.Altijd correct,rustig aan de kant gepokt en gemazeld in het amateurvoetbal,en een prima uithangbord voor een voetbalvereniging,Moet nog zien of de nieuwe trainer ook zo rustig blijft en de zaak zo kan managen,

Kalsdonk

2023-04-22 20:23:17

Toch wel een luxe hoor om mensen als Ruud en Jean-paul in het technische hart te hebben. Hebben allebei een vrij groot netwerk die ook nog regionaal/net over de grens is.

Zijn er nog geruchten over nieuwe spelers? En is er al een assistent trainer gevonden?

Ruud lijkt me overigens een perfecte assistent i.v.m. zijn ervaring. Ik weet niet wat voor trainer Klippel precies is maar het lijkt mij een people manager dus een goede veldtrainer ernaast zou mooi zijn.