De nieuwe selectie van RBC is rond, wat vind jij er van?

We gaan lekker meedoen in de top 5

60%
Middenmoot

33%
Uitkijken voor degradatie

7%

Stemmen: 15

Speler van de week

Naam:
Jens Wirix
Leeftijd
29
Positie:
Aanv. middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Oproep: vlaggen gestolen, breng ze terug!

Gepost door:Dennis // 2023-04-17 17:59:17 // 816 keer bekeken

Helaas moet er toch een oproep geplaatst worden. Gisteren werd er een sfeeractie georganiseerd door de Volta Side Fanatics. Deze werd ondersteund met banners (spandoek op stokken), een grote zwenkvlag en vijf ietwat kleinere oranje-wit-oranje vlaggen. Van die vijf zijn er twee of drie meegenomen en deze wilt de Volta Side graag terug. Zie hieronder een foto waar vier van de vlaggen te zien zijn.

RBC vlaggen

Daarom hierbij een oproep:

Heb jij zo'n vlag of ken je iemand die een van de vlaggen mee heeft genomen? Neem dan contact op met de supportersverenigingrbc@hotmail.nl of stuur een privébericht naar de Facebookpagina van de Supportersvereniging RBC/RBCFans.nl.

De sfeeracties die georganiseerd worden in het Atik Stadion, maar ook bij uitwedstrijden kosten geld. Heel veel geld. De afgelopen drie sfeeracties bij de laatste drie thuiswedstrijden kosten te samen al meer dan duizend euro aan materialen en vrijwillige uren die erin zijn gestopt. Deze worden ontworpen, gemaakt en uitgevoerd door supporters, voor supporters. De kosten worden volledig gedragen door de eigen aanhang. Zowel vanuit de sfeergroep zelf als donaties, van hele kleine bedragen tot vrij forse bedragen. Deze mensen zijn wij ontzettend dankbaar en in ruil daarvoor organiseren we leuke sfeeracties, waarbij veel attributen gebruikt worden die ook de komende jaren nog ingezet dienen te worden.

Hierbij nogmaals de vraag:

Heb jij zo'n vlag of ken je iemand die zo'n vlag heeft meegenomen, neem contact op met de Supportersvereniging van RBC. 
Reacties

Boegieman

2023-04-17 19:00:38

Misschien een tip voor de fanshop.

Een RBC vlag met logo (weet in de proftijd dat er een was met blauw met logo)

Ik heb me paar jaar geleden geërgerd dat de club uit Breda de nacompetitie haalde en overal van die vlaggen hangde

 

Dan terug op de vlaggen die ze mee hebben genomen, jammer dat ze mee zijn genomen en hoop dat snel weer terug komen. De sfeeractie doe elke keer goed z'n best de laatste tijden Klasse 

Ik zag ook op twitter dat er ook veel Bierpitchers (1,8lL bier) zijn meegenomen