Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC ontvangt zondag Virtus

Gepost door:Dennis // 2023-04-14 16:52:05 // 891 keer bekeken

RBC heeft zondagmiddag de eerste kans om kampioen te worden van de tweede klasse C. Daarbij is het wel afhankelijk van het resultaat tussen JEKA en Antibarbari. De ploeg van hoofdtrainer Ruud Pennings moet zelf winnen en als Antibarbari punten verspeeld dan kroont RBC zich als kampioen met een promotieticket naar de eerste klasse.

De afgelopen periode ging RBC viral op TikTok, wat betekende dat er oproepen werden gedaan om naar het Atik Stadion te komen dit weekend. Inmiddels zijn er een kleine 550 tickets verkocht, en komen er toeschouwers uit het hele land aankomende zondag om naar RBC tegen Virtus te kijken. "Voor ons is het een wedstrijd als alle anderen die we moeten winnen. Daar ligt de focus op. Ik ga er vanuit dat we het op eigen kracht moeten doen en dat betekent dat we nog vier punten nodig hebben uit de resterende wedstrijden," zo stelt Pennings.

RBC kan vrijwel volledig aantreden tegen Virtus. "We staan er goed op. Op Karim na (die zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit) zijn we compleet. Marwin Reuvers en Emile Linkers hebben een goede trainingsweek achter de rug en sluiten ook weer aan. het zou mooi zijn als het gezellig druk wordt. Dat is altijd een mooie stimulans voor het team!"

RBC en Virtus komen zondagmiddag om 14:30 uur in actie. Wil je nog graag online tickets aanschaffen om er bij te kunnen zijn? Klik dan op hier.




Reacties

Kalsdonk

2023-04-14 17:43:21

Voltaside over en weer met de hoofdtribune:

Komen wij uit Roosendaol? Kun je da nie hore dan?

Of

Volta: RBC         hoofdtribune: ROOSENDAAL

 

Gast

2023-04-14 18:39:15

Verwacht geen problemen tegen Virtus,zijn net na de winterstop goed begonnen maar ondertussen de lijn niet doorgezet.verschil in kwaliteit is normaal gesproken te groot.Verwacht ook niet dat concurrentie punten verspeeld 

Ad P

2023-04-15 11:13:43

Ik denk ook dat het een dubbel feest zal worden. Morgen de opmaat naar het echte kampioensfeest volgende week. Extra lang genieten dus. 

IvoZ

2023-04-15 13:24:05

Ik heb na de doorstart RBC er te vaak in de beslissende wedstrijden doorheen zien zakken. In competities en nacompetities. Op papier de beste ploeg, de favoriet, maar na afloop lege handen. Er zijn nog 4 punten nodig. Laten we die eerst maar eens pakken. Bij RBC blijf ik altijd voorzichtig, het is altijd een grillige club geweest. Als je het niet verwacht stijgen ze boven zichzelf uit of zakken ze er helemaal doorheen. De lange historie van de club zit vol met dit soort momenten. Het hele opgeblazen gedoe rondom deze wedstrijd kan ook verkeerd uitpakken. Te veel druk op de ketel. Ik hoop natuurlijk van niet! Hup RBC!