Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag naar SC Gastel

Gepost door:Dennis // 2023-03-31 17:29:13 // 739 keer bekeken

RBC komt aankomende zondag in actie in de streekderby tegen SC Gastel. De ploeg van hoofdtrainer Ruud Pennings ontdeed zich afgelopen weekend van nummer twee Antibarbari. Al moest het daarvoor wel tot de blessuretijd wachten. Via Assim Said en Jay-Jay Meierdres werd de achterstand weggepoetst en in een 4-3 overwinning omgetoverd.

RBC moest het tegen Antibarbari stellen zonder Karim Didi, hij kreeg namelijk een schorsing aan zijn broek van drie wedstrijden na zijn opgelopen rode prent tegen JEKA. In de warming up viel ook RBC's zes uit. Door een liesblessure kon Marwin Reuvers niet starten. De euforie was groot na de overwinning op Antibarbari, maar van onderschatting is absoluut geen sprake bij de RBC'ers voor aankomend weekend. "Ook deze wedstrijd gaan we weer benaderen als een finale, waarbij we ons eigen spel moeten gaan spelen," zo stelt Pennings. "Marwin Reuvers is nog niet inzetbaar evenals de geschorste Karim Didi. Nezar Berdai van O23 is de rest van het seizoen toegevoegd aan de selectie. Berdai kan linksback spelen, maar kan in feite op de gehele linkerflank neergezet worden."

Naast Reuvers en Didi is ook Emile Linkers nog niet inzetbaar vanwege een kwetsuur die hij opliep in het thuisduel met Cluzona. Is Reuvers snel weer hersteld? "Ik hoop Marin Reuvers na de wedstrijd van zondag er weer bij te hebben."

RBC komt om 14:30 uur in actie tegen SC Gastel op Sportpark Blankershove. 




Reacties

Kalsdonk

2023-03-31 18:17:00

Mooi dat Nezar erbij wordt gehaald! Viel prima in, in een moeilijke wedstrijd

RBCdeLuiten

2023-03-31 20:18:15

Come on boys! Make us proud!