Said schittert ook komend seizoen in het Atik Stadion

Gepost door:Dennis // 2023-03-04 09:47:18 // 716 keer bekeken

RBC heeft overeenstemming bereikt met Assim Said om volgend seizoen ook van zijn balkunsten te kunnen gebruik maken, zo meldt RBCvoetbal.ni. De 21-jarige verdediger kwam afgelopen seizoen over van het Italiaanse AC Este, dat uitkomt in de Serie D en is komend seizoen ook een van de Oranje buffels van nieuwbakken coach Mark Klippel. Hij wist dit jaar nog niet tot scoren te komen, maar is inmiddels berucht om zijn ingooien en assists. 

"Ik heb inderdaad besloten om te blijven omdat ik op dit moment op de juiste plek zit", aldus Said. "Ik krijg vertrouwen van de trainer en van het team en dat is voor mij het belangrijkste. Als ik het vertrouwen krijg, ben ik op mijn best. We hebben een hartstikke leuke groep. Ik kan het met iedereen goed vinden. Dat is de laatste jaren voor mij ook wel eens anders geweest, vooral in het buitenland. Daarom ben ik blij om terug te zijn. Zo lang het plaatje voor mij klopt, zit ik op de juiste plek. Het is ook mooi dat supporters me na de wedstrijd opzoeken en complimenten geven: goed gespeeld, goed gedaan man, klasse! Soms zijn 2, 3 woorden al genoeg." De Roosendaler is van mening dat hij met RBC kampioen moet worden. "Ja, dan is mijn seizoen natuurlijk helemaal geslaagd. Maar we zijn er nog niet, alles is mogelijk en daarom moeten we scherp blijven tot de laatste wedstrijd. Er is één tegenstander waarvan we kunnen verliezen en dat zijn we zelf. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen."

Said werd in 2012 opgenomen in de jeugdopleiding van RBC. In de U13 wist hij beslag te leggen op de titel en de beker. Daarna pikte NAC Breda hem op, en werd hij geselecteerd door Marokko voor de elftallen O15 en O17. Na NAC ging hij aan de slag bij Este om afgelopen seizoen weer terug te keren bij de club die hij als jonge tiener verliet. 




Reacties

Kalsdonk

2023-03-04 10:09:03

Keeper: roy

Verdediging: karim, assim, perry, mitchel, jordy, anass

Middenveld: rhomar, randy, jens, sander

Aanval: tom, lucas, anwar, jay-jay, moustafa

Vertrek: mathias en lars

Overige: owen, imran, linkers, flinn en marwin

Er staat nu al een zeer sterke selectie. Benieuwd wat er nog bijkomt/blijft.

Jan Konings

2023-03-04 19:35:42

Wat mij betreft stromen Bilal en Owen door. Ze kunnen prima mee wat mij betreft

RBCdeLuiten

2023-03-04 19:56:15

Mooi nieuws   

RbcFan5

2023-03-04 21:58:32

Flinn, Owen en linkers gaan niet verder

Informatie doorgekregen! 

derest blijft.

Wat betreft said zeer blij om te zien dat hij verlengt heeft!!

Wilfred

2023-03-07 16:34:46

Fantastisch.Top dat je blijft Assim!