Interviews
Meest recente interviews

Samenvatting sv DOSKO - RBC 3-4

Gepost door:Dennis // 2023-01-24 23:21:39 // 682 keer bekeken

RBC versloeg vanavond sv DOSKO met 3-4. De Roosendaalse club kwam al vroeg op voorsprong, maar zag de thuisploeg snel weer langszij komen. Voor rust werd het nog wel 1-2, maar na de rust stond het een kwartier voor tijd 3-3. Imran Echambit wist vlak voor tijd de winnende te maken, 3-4.

Bekijk hieronder de samenvatting

Remy

2023-01-25 09:00:43

Mooi doelpunt in blessuretijd!

Adje

2023-01-25 13:16:12

Die muuropstelling bij de 3-3 dat moet je als keeper toch zien dat je die hele linkerhoek voor de aanvaller vrijaf geeft. Zijn onnodige tegengoals

Verder gaat het lekker, spelers die verlengen, oefenwedstrijden die gewonnen worden, zegt nog niks natuurlijk over het verdere verloop van het seizoen, maar geeft er wel een goed gevoel bij. Nog 1,5 week en dan mogen we weer.

Kalsdonk

2023-01-25 14:44:03

Viel mij inderdaad ook op adje. Volgens mij was het braeckmans, die tegen terneuzen er ook al slecht uitzag bij het tegendoelpunt. Vond het met name in de jeugd juist een vrij sterke keeper waarvan ik had verwacht dat hij het deleij moeilijk zou gaan maken.

Dennis

2023-01-26 08:37:22

Z'n reflexen zijn wel goed, dat zie je ook bij dat schot dat ie eruit tikt. Bij Unitas'30 deed hij het prima. Hij heeft ook weinig wedstrijdritme. Hij heeft in feite alles voor een goede keeper, dus hopelijk ontwikkelt ie zich verder.

Prachtig doelpunt van Echambit, maar het wegdraaien van Lucas mocht er ook zijn bij de 3-2

Vond dit DOSKO toch een stuk sterker dan Terneuzense Boys. Zij staan op vergelijkbare posities, en waar de zaterdag eerste klasse toch hoger wordt ingeschat was het hier andersom. Al moet gezegd worden da RBC een half uur voor het einde wel meer op de automatische piloot ging spelen. Geeft ook gelijk de kracht van het elftal weer.