Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: duel met CAF Gatho U23 is afgelast

Gepost door:Dennis // 2023-01-21 10:46:18 // 841 keer bekeken

RBC is vorige week de voorbereiding begonnen op de tweede seizoenshelft. Terneuzense Boys was zaterdagavond de eerste tegenstander. De Zeeuwse ploeg uit de zaterdag eerste klasse werd met 4-1 verslagen door de ploeg van hoofdtrainer Ruud Pennings. 

Zondagmiddag staat CAF Gatho U23 tegenover de manschappen van Pennings. Wat weten we van deze tegenstander? "Het is een energiek, jonge ploeg met veel technische kwaliteiten en snelheid." Als je dit kan vergelijken met Nederlands niveau, wat is jouw inschatting? "Dat is moeilijk te zeggen wat voor niveau zij aantikken in Nederland. Ik verwacht vooral een hele leuke, maar nuttige oefenwedstrijd te zien zondag."

Afgelopen zaterdag stond het bij rust 3-0 voor RBC, maar werden legio mogelijke kansen niet goed uitgespeeld. Onder andere Jay-Jay Meierdres liet na afloop weten dat het bij rust wel 7-0 had kunnen staan. Pennings is het daar mee eens. "Tegen Terneuzense Boys had de score veel hoger uit moeten pakken. Het is natuurlijk weer een eerste oefenwedstrijd na de winterstop, dus zijn we weer op weg om ons ritme en scherpte van voor de winterstop te pakken!"

RBC werkt toe naar de wedstrijd tegen Rood Wit W die na volgende week op het programma staat in het Atik Stadion. De lappemand lijkt goed leeg te lopen. "Zondag missen we Mitchell Schilperoord en Emile Linkers nog dor blessure, alhoewel ze er weer dichtbij zitten om weer met de groep mee te gaan trainen."

Het duel tussen RBC en CAF Gatho U23 is om 14:30 uur in het Atik Stadion.

Update: Het duel tussen RBC en CAF Gatho U23 is afgelast. Er ligt nog teveel sneeuw op het veld in het Atik Stadion, zo meldt RBCvoetbal.nl. Er wordt gekeken naar een alternatieve datum. 




Reacties

Kalsdonk

2023-01-20 17:45:46

Wellicht zit er een leuke versterking bij voor volgend seizoen 

Willempie

2023-01-20 20:20:05

Jammer dat ze volgende week niet nog spelen. 

Rbchogerop

2023-01-22 20:03:29

Dinsdag speelt het 1e uit tegen Dosko. Place to be Bergen op Zoom 20.00 uur