Perry Bierkens ook komend seizoen RBC'er

Gepost door:Dennis // 2023-01-19 13:24:55 // 831 keer bekeken

De betonnen verdedigingsmuur in het centrum van de achterhoede van komend jaar krijgt steeds meer gestalte. Waar Karim Didi eerder al aangaf komend seizoen voor RBC uit te willen komen, daar heeft Perry Bierkens inmiddels ook zijn ja-woord gegeven, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Voor Bierkens is dit zijn tweede seizoen in het oranje-wit. Afgelopen seizoen was promotie het doel, maar werd dat niet bereikt door de uitschakeling van SVSSS in de nacompetitie (4-2). Daar moet dit jaar verandering in komen."Ik kijk er naar uit om ook dan weer onderdeel te zijn van deze mooie club."  

RBC heeft momenteel zeven punten voorsprong op de naatste achtervolgers. Met nog elf duels voor de boeg is promotie zeker een goede optie die werkelijkheid zou kunnen worden. "Ja, we zijn het aan onze stand gewoon verplicht om dit seizoen te promoveren. En sterker nog, als we de huidige selectie grotendeels kunnen behouden, verwacht ik ook volgend seizoen met RBC hoge ogen te kunnen gooien. Ik ben dan ook nog steeds verheugd om deel uit te kunnen maken van het project om RBC hogerop te helpen."




Reacties

Kalsdonk

2023-01-19 13:33:16

Goed om te zien dat in iedergeval de twee centrale verdedigers aanblijven! Deze zijn al ingespeeld op elkaar en hebben aangetoond samen een hoog niveau te kunnen aantikken. Hopelijk kunnen ze de selectie bij elkaar houden en met gerichte versterkingen er voor zorgen dat we in de breedte sterker worden. 

RBCdeLuiten

2023-01-20 08:56:41

Mooi nieuws! Selectie is volgens mij nu een mooi hecht collectief en een hele goede basis voor de lange termijn. 

Mr.RBC

2023-01-20 12:48:03

Top! Heel blij