Mark Klippel komend seizoen nieuwe hoofdcoach, wat denk jij?

Goede keuze!

64%
Nee, geen goede keuze

7%
Ik wacht het af

29%

Stemmen: 42

Speler van de week

Naam:
Assim Said
Leeftijd
20
Positie:
Rechtsback

Interviews
Meest recente interviews

'Zé Lucas twee weken uit de roulatie'

Gepost door:Dennis // 2022-11-17 19:10:11 // 462 keer bekeken

Afgelopen zondag won RBC met 3-0 van SC Gastel, maar moesten twee spelers voortijdig het veld verlaten vanwege een kwetsuur. Emile Linkers viel uit met een enkelkwetsuur, maar al snel werd duidelijk dat hij deze week weer kan aansluiten. Zé Lucas raakte geblesseerd toen hij aanzette voor een actie, maar daarbij meteen naar zijn hamstring greep. "Het is aan dezelfde hamstring als de vorige keer," dat liet keeperstrainer Ton van Eenennaam weten na afloop van het gewonnen duel.

Zé Lucas maakt de prachtige openingstreffer in het bekerduel met MZC'11

Een indicatie was toen nog niet duidelijk, al werd gevreesd voor enkele weken. De Braziliaanse aanvaller werd afgelopen dinsdag nagekeken om te kijken hoe groot de schade was. "Het is niet zo erg, ik denk dat ik twee weken niet in actie kan komen," zo liet Zé Lucas weten aan RBCFans.nl. De opgelopen blessure is geen scheuring. "Alleen een verrekking, gelukkig."

In het oefenduel met SC Kruisland weet Zé Lucas met een aantal voetbewegingen iedereen op het verkeerde been te zetten en de score te openen

Lucas zal vermoedelijk na aansluiting bij de groepstraining weer rustig gebracht worden, zoals dat eerder gebeurde onder andere in de wedstrijd tegen Cluzona (0-3) en Halsteren (0-1). Ondanks het weinige aantal speelminuten wist hij in beide duels tot scoren te komen, wat bij die laatste club leidde tot een ticket naar de volgende ronde van de beker.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd