Whatsappen met: Zé Lucas

Gepost door:Dennis // 2022-10-31 22:18:45 // 996 keer bekeken

RBC won zondagmiddag met 5-0 van JEKA. Na de eerste helft kon de ploeg uit Bavel de thuisploeg nog van scoren afhouden, maar nadat het eerste doelpunt viel vlak na de rust ging het snel. Ook Zé Lucas wist het net te vinden. Eenmaal met het hoofd en en eenmaal via een schot. De afgelopen periode was hij herstellende van een hamstringblessure, dat hem sinds de opening van de competitie parten speelde. Hij viel enkele minuten in tegen Cluzona en Halsteren. In het korte tijdsbestek dat hij in actie kwam wist hij in beide duels eveneens te scoren, waarvan de winnende tegen Halsteren tot grote euforie leidde.