Wat zijn jou eerste indrukken van het eerste elftal?

Wauw!

46%
Ik wil het eerst zien in de competitie

54%

Stemmen: 41

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
21
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC komende zondag in actie tegen JEKA

Gepost door:Dennis // 2022-10-28 17:22:15 // 641 keer bekeken

RBC gaat komende zondag verder met de competitie, nadat het vorige week een bekerduel afwerkte tegen Halsteren. De Roosendalers wisten op het terrein bij de club uit de Vierde Divisie met 0-1 te winnen, toen Zé Lucas in de blessuretijd vanuit de rand zestien raak schoot. 

De euforie na de overwinning was groot, maar aankomend weekend wacht zondagtweedeklasser JEKA alweer. En dat is misschien wel de moeilijkste wedstrijd, net na het gewonnen bekerduel tegen een op papier veel sterkere tegenstander. "Tegen JEKA zullen we direct moeten laten zien dat we ook deze wedstrijd willen winnen." We moeten onszelf niet overschatten en denken dat we dit wel even gaan doen. We moeten vol aan de bak!," zo stelt hoofdtrainer Ruud Pennings. 

Ondanks dat JEKA komend weekend op de rol staat kijken we toch nog even met Pennings terug op het duel met Halsteren. "De wedstrijd tegen Halsteren was er vooral een om te kijken waar we momenteel staan. En ik moet zeggen dat we overeind zijn gebleven en ook conditioneel niet onderdeden. Daarnaast is de overwinning een mentale opsteker geweest voor het team." Een aantal dagen na de overwinning wordt duidelijk dat RBC opnieuw moet aantreden tegen een club uit de Vierde Divisie, ditmaal Unitas'30. "De volgende tegenstander is inderdaad weer een Vierdedivisionist. De groep reageerde daar goed op hoor. Als je ver wil komen in de beker zal je ook dit soort tegenstanders moeten verslaan."

RBC kan komende zondag over een vrijwel fitte groep beschikken. "Alleen Anass el Gamali missen we, de rest is fit en inzetbaar."

Het duel tussen RBC en JEKA begint om 14.30 uur in het Atik Stadion.
Reacties

Willempie

2022-10-28 17:40:42

Lastige wedstrijd. Een grensjager die...... grrrrrrr. 

Heb geduld RBC dan komt de wedstrijd 'vanzelf' naar je toe. 

RBCdeLuiten

2022-10-30 08:47:21

Succes vandaag boys!!

VakkieZG

2022-10-30 12:26:46

Hier valt niets te halen!!