Interviews
Meest recente interviews

Samenvatting Rood Wit W - RBC 1-3

Gepost door:Dennis // 2022-09-25 19:52:52 // 978 keer bekeken

RBC won vandaag de seizoensopening van Rood Wit W. De eerste driepunten is daarmee een feit. In de eerste helft kwam de Roosendaalse ploeg via Jay-Jay Meierdres op voorsprong. Vlak na rust kwam de gelijkmaker op het scorebord. Uiteindelijk liep RBC uit naar 1-3 via doelpunten van Marwin Reuvers en Tom de Bonte. Bekijk hieronder de samenvatting van het duel.

Dennis

2022-09-25 19:58:25

Mooi om die blijdschap van Said te zien nadat zijn ingooi via De Bonte en uiteindelijk via Reuvers tot doelpunt wordt gepromoveerd. Wel een sterk wapen zo, met deze ingooien en met De Bonte om deze door te koppen.

Kalsdonk

2022-09-25 21:13:32

Viel mij inderdaad ook op, lijkt me een leuke jongen voor erbij te hebben in de groep!

Ouwegetrouwe

2022-09-26 08:08:05

en nog een paar foto's:

IvoZ

2022-09-28 21:26:43

Je speelt een competitie met 12 ploegen, dus 22 wedstrijden. Dan mag je echt maar een paar zeperds hebben of je gaat toch weer die nacompetitie in. Blijven winnen, het maakt niet uit hoe, zoals we dat ook zagen bij VOAB. Mooi dat we een goede selectie hebben waar de invallers ook het verschil kunnen maken. Als iedereen heel blijft en we geen domme dingen doen, kan het dit seizoen wel lukken.