RBC-selectie aangevuld met Traets en Elkadi

Gepost door:Dennis // 2022-06-30 17:13:17 // 1216 keer bekeken

De selectie van RBC wordt uitgebreid met twee spelers. Het gaat om Lars Traets (22) van RBC O23 en de 17-jarige Bilal Elkadi, zo meldt RBCvoetbal.ni.

Traets kwam dit seizoen al enkele malen uit voor het eerste elftal. Hij speelde vooral als rechts- of linksback. Elkadi maakte zijn debuut in het thuisduel met FC Tilburg (4-4). Toen mocht hij als invaller meedoen, nadat Imran Echambit gewisseld werd. Door de absentie van Gerson Pisas en de blessure van Tayeb Lakbir mocht hij in het nacompetitieduel met SVSSS in de basis starten (4-2 verlies).

Waar Traets vorig seizoen overkwam van SC Gastel, speelt Elkadi al vijf jaar in de jeugdopleiding van RBC. Hij startte zijn loopbaan bij RBC In de O13. Dit seizoen werd hij kampioen met RBC O17 in de Hoofdklasse. Door de toevoeging van deze twee spelers komt het totaal op zestien veldspelers en twee keepers. 




Reacties

Kalsdonk

2022-06-30 17:36:09

Bilal is een prima talent! Heb hem een aantal keer in de jeugd aan het werk gezien. Vind hem persoonlijk op het middenveld wel sterker dan in de aanval.