Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Gerson Pisas hoopt zo snel mogelijk aan te kunnen sluiten

Gepost door:Dennis // 2022-05-23 20:57:39 // 1198 keer bekeken

Gerson Pisas was na de winterstop goed voor veel doelpunten namens RBC, maar moest na de wedstrijd tegen Beek Vooruit (2-0 winst) van 1 mei verstek laten gaan. Voor het duel was tape aangebracht op zijn knie, maar ondanks dat moest hij al vroeg in de eerste helft de pijn verbijten. 

"Ik heb al een tijd last van mijn knie. Ik heb er tape op laten doen en ben door blijven voetballen. Ik kon daardoor echter niet meer 100% geven. Mijn knie is zwaar overbelast en heeft rust nodig om te herstellen," zo laat Pisas weten aan RBCFans.nl. "Ik probeer nog wel zo snel mogelijk aan te sluiten." Succes met je herstel. "Dankjewel!"

Pisas kwam tot nu toe tot elf treffers. Vooral na de winterstop was hij flink op dreef met negen treffers. Met zijn enorme snelheid zou hij een flink wapen zijn voor de ploeg van hoofdtrainer Ruud Pennings in de strijd om promotie. 




Reacties

Boegieman

2022-05-24 07:05:12

Kruf naar MOC'17 

https://www.moc17.nl/de-club/mocjournaal/nieuws/1050-selectienieuws-moc-17-brain-kruf-keert-terug-op-oude-nest

Willempie

2022-05-24 16:05:29

Geen verrassing toch? Het is wel ontzettend jammer dat deze goalgetter bij RBC niet uit de verf is gekomen. Hopelijk knalt hij er in de play-offs nog een paar belangrijke binnen.

Dennis

2022-05-24 16:57:34

Misschien een optie dat ie goed bediend wordt met voorzetten, met juiste been aan de zijkant? Nu moeten ze constant terugdraaien, staan verdedigers al goed en Kruf volledig geneutraliseerd. Z'n looplijnen zijn goed, hij stond afgelopen weekend minstens drie maal klaar om de bal binnen te schieten, maar met een chocoladebeen komt die bal er niet, en bij terugkappen is de kans verkeken. 

Nu is Lars Traets de gevaarlijkste aanvaller met voorzet als back, omdat die er wel met z'n goede been staat.