We spelen play offs, moeten we op strafschoppen oefenen?

Ja, natuurlijk, we moeten op alles voorbereid zijn

78%
Nee, het is een loterij, verspeelde moeite

11%
Nee, we beslissen alles binnen negentig minuten

11%

Stemmen: 9

Speler van de week

Naam:
Matthias Deleij
Leeftijd
21
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag in actie tegen JEKA

Gepost door:Dennis // 2022-05-06 16:33:23 // 330 keer bekeken

RBC komt aankomende zondag in actie tegen JEKA. De Roosendalers zijn nog in strijd om het kampioenschap maar moeten ook het oog steeds meer laten vallen op de nacompetitie. Daarvoor is het noo noodzaak om zo hoog mogelijk te eindigen.

RBC heeft zich afgelopen weekend goed hersteld van de nederlaag tegen VOAB (4-1 verlies) door met 2-0 te winnen van Beek Vooruit. JEKA heeft al een tijdje niet verloren. De laatste nederlaag dateert van 20 maart, toen was TSC met 5-0 te sterk. De Roosendalers wonnen eerder dit seizoen met 3-1 van JEKA. De bevrijdende treffers kwamen pas in de blessuretijd tot stand. Na doorkoppen van Brian Kruf scoorde Randy Elst en vlak na de genomen aftrap van JEKA schoot Giovanni Moerland met een pegel de bal in de kruising de stand naar 3-1.

Hoofdtrainer Ruud Pennings moest afgelopen weekend noodgedwongen jeugdspelers inpassen, omdat de bank flinerdun is bij het eerste elftal. Dat is er na de wedstrijd tegen Beek Vooruit niet echt beter op geworden, al is er ook goed nieuws. Zoals bekend kunnen Anass el Gamali en Gino Pieter niet spelen. Ook Perry Bierkens is nog steeds niet inzetbaar. Gerson Pisas heeft zich daar deze week ook bijgevoegd. "Gerson loopt al een tijdje met een blessure aan de knie, we wachten eerst af wat de fysio zegt over zijn status" Het is niet uit voorzorg. "Nee, in die luxe positie zitten we momenteel niet. Hij heeft teveel last om te spelen."

Naast de ziekenboeg zijn er ook weer twee spelers inzetbaar en is ook Brian Kruf in de wedstrijdselectie opgenomen."Brian heeft gisteren deels meegetraind, maar kan nog geen hele wedstrijd spelen. Lars de Voogd en Riyad Khidar hebben zich deze week weer beter gemeld, waardoor we achterin weer wat opties hebben."

Over de invallers van afgelopen weekend is Pennings tevreden. "Zij hebben het prima gedaan. Ik probeer ze zoveel mogelijk minuten te laten maken, omdat de selectie niet heel breed is en de kans steeds groter wordt dat wij een beroep op deze jongens moeten gaan doen."

Het duel begint om 14.30 uur in Bavel.

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd