We spelen play offs, moeten we op strafschoppen oefenen?

Ja, natuurlijk, we moeten op alles voorbereid zijn

78%
Nee, het is een loterij, verspeelde moeite

11%
Nee, we beslissen alles binnen negentig minuten

11%

Stemmen: 9

Speler van de week

Naam:
Matthias Deleij
Leeftijd
21
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

El Gamali ook komend seizoen speler van RBC

Gepost door:Dennis // 2022-05-04 13:03:20 // 530 keer bekeken

Anass el Gamali speelt ook komend seizoen voor RBC. De 27-jarige Roosendaler gaat daarom vanaf juli aan zijn vijfde jaar beginnen bij de oranje-witten, zo meldt RBCvoetbal.ni.

Voor zijn komst bij RBC kwam hij ook al vijf seizoenen uit voor SC Kruisland, en wist met die club te promoveren van de derde- naar de tweede klasse.

El Gamali zit momenteel een schorsing uit van vijf maanden naar aanleiding van de gebeurtenissen na afloop van de wedstrijd tegen TSC. Na een onderzoek van drie maanden vond de aanklager El Gamali blijkbaar schuldig op basis van twee verklaringen vanuit TSC en de Tuchtcommissie ging hierin mee. El Gamali ging wel in beroep, maar door trieste persoonlijke omstandigheden en ziekte kwam zijn beroepsschrift niet tijdig binnen. "Daar heb ik contact met de KNVB over gehad, en het leek erop dat ik mijn bezwaarschrift daarom later kon indienen, maar ik kreeg later toch te horen dat ze het niet in behandeling zouden nemen," zo liet El Gamali eerder al weten aan RBCFans.nl. Daarmee bleef de eerder opgelegde straf van kracht. El Gamali kan vanaf augustus weer in actie komen voor RBC.

 
Reacties

Kalsdonk

2022-05-04 13:13:20

Mooi dat hij blijft en toch zuur van de straf. Vooraf als dit onterecht blijkt... achja volgend seizoen maar knallen dan. 

 

 

RBCdeLuiten

2022-05-04 22:06:26

Mooi nieuws