We spelen play offs, moeten we op strafschoppen oefenen?

Ja, natuurlijk, we moeten op alles voorbereid zijn

71%
Nee, het is een loterij, verspeelde moeite

14%
Nee, we beslissen alles binnen negentig minuten

14%

Stemmen: 7

Speler van de week

Naam:
Matthias Deleij
Leeftijd
21
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

Robert Braber: "Groep is gretig"

Gepost door:Dennis // 2022-01-26 07:11:33 // 649 keer bekeken

Aanstaande zondag speelt RBC na lange tijd weer een wedstrijd. Het Rotterdamse Coal is dan de oefenpartner die zondagmiddag afreist richting het Atik Stadion. Afgelopen dinsdagavond werd door het Nederlandse kabinet versoepelingen aangekondigd die vandaag in zijn gegaan. Dat betekent onder andere dat de Roosendaalse ploeg weer kan voetballen tegen andere eerste elftallen. 

"We hebben inmiddels vier trainingen erop zitten. De groep is heel gretig en oogt fit. Ik denk zeker dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft." Voor de tweede seizoenshelft verwelkomt Braber in ieder geval Karim Didi, die een aantal weken terug door de KNVB speelgerechtigd werd verklaard. Ook Anwar Tarfit is weer inzetbaar, hij kwam tot nu toe alleen het eerste duel tegen RKVV Roosendaal (2-0 winst) in actie. Een langlopende blessure hield hem sindsdien aan de kant. Halverwege december was hij al wel weer op het trainingsveld te bewonderen om weer wedstrijdfit te geraken.

De spelersgroep hebben ook zin in het restant van de competitie: "De spelers zijn enorm blij dat ze weer lekker mogen voetballen en uiteraard ik ben zelf ook echt blij om weer op het veld te kunnen staan met die gasten. Ik kan niet wachten om weer wedstrijd te spelen en ons weer te laten zien."
Reacties

Willempie

2022-01-26 16:01:23

'Verwelkomt in ieder geval' dus tussen de regels lezen we dat ze nog met andere spelers bezig.

Rijen, Kruisland en TSC zijn de eerste 3 wedstrijden.