Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Robert Braber: "Groep is gretig"

Gepost door:Dennis // 2022-01-26 07:11:33 // 1231 keer bekeken

Aanstaande zondag speelt RBC na lange tijd weer een wedstrijd. Het Rotterdamse Coal is dan de oefenpartner die zondagmiddag afreist richting het Atik Stadion. Afgelopen dinsdagavond werd door het Nederlandse kabinet versoepelingen aangekondigd die vandaag in zijn gegaan. Dat betekent onder andere dat de Roosendaalse ploeg weer kan voetballen tegen andere eerste elftallen. 

"We hebben inmiddels vier trainingen erop zitten. De groep is heel gretig en oogt fit. Ik denk zeker dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft." Voor de tweede seizoenshelft verwelkomt Braber in ieder geval Karim Didi, die een aantal weken terug door de KNVB speelgerechtigd werd verklaard. Ook Anwar Tarfit is weer inzetbaar, hij kwam tot nu toe alleen het eerste duel tegen RKVV Roosendaal (2-0 winst) in actie. Een langlopende blessure hield hem sindsdien aan de kant. Halverwege december was hij al wel weer op het trainingsveld te bewonderen om weer wedstrijdfit te geraken.

De spelersgroep hebben ook zin in het restant van de competitie: "De spelers zijn enorm blij dat ze weer lekker mogen voetballen en uiteraard ik ben zelf ook echt blij om weer op het veld te kunnen staan met die gasten. Ik kan niet wachten om weer wedstrijd te spelen en ons weer te laten zien."




Reacties

Willempie

2022-01-26 16:01:23

'Verwelkomt in ieder geval' dus tussen de regels lezen we dat ze nog met andere spelers bezig.

Rijen, Kruisland en TSC zijn de eerste 3 wedstrijden.