Na de winterstop in de achtervolging, komt het nog goed?

Ja, absoluut!

34%
Afwachten hoe we uit de winterstop komen

8%
Nee, heb er weinig vertrouwen in

58%

Stemmen: 65

Speler van de week

Naam:
Tayeb Lakbir
Leeftijd
20
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

"Onze" Karim Didi is speelgerechtigd

Gepost door:Dennis // 2022-01-14 11:45:23 // 333 keer bekeken

RBC heeft vanaf nu de beschikking over Karim Didi. De KNVB heeft de speler speelgerechtigd verklaard voor de Roosendaalse club, zo meldt RBCvoetbal.ni. Didi en RBC sloten eind oktober al een overeenkomst voor anderhalf seizoen, maar vanwege de gesloten transferperiode mocht hij nog niet in actie komen voor de Roosendalers. 

Op 4 januari, toen de transferwindow weer open ging,  diende RBC bij de FIFA direct het verzoek in. Vandaag keurde de FIFA de aanvraag goed en Didi is nu officieel RBC'er.

Als echte Kalsdonker zette Didi uiteraard op De Luiten zijn eerste schreden op het voetbalveld en speelde t/m de C1 bij RBC. Nadat hij bij BSC zijn debuut had gemaakt in het 1e elftal vertrok Didi voor lange tijd naar België. Daar speelde hij voor Sint Lenaarts, Hoogstraten VV, Zwarte Leeuw, KFC Duffel en Svelta Melsele. In 2018 keerde Didi terug naar Nederland en speelde twee seizoenen bij Halsteren. Vorig seizoen kwam hij uit voor SC Kruisland. Toch bleef België trekken en daarom startte hij dit seizoen bij Excelsior Essen. Maar dat werd geen succes. Na zijn vertrek bij de rood-witten hadden meerdere clubs interesse, maar Didi koos voor RBC.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd