Ben jij er volgend seizoen weer bij?

Natuurlijk!

38%
Ik kijk het nog even aan

2%
Af en toe

6%
Ik denk het niet

54%

Stemmen: 110

Speler van de week

Naam:
Brian Kruf
Leeftijd
29
Positie:
Spits

Interviews
Meest recente interviews

RBC en Marouane Hamdoune in onderling overleg uit elkaar

Gepost door:Dennis // 2021-12-08 08:42:12 // 1294 keer bekeken

Eerder meldde het bestuur van RBC een onderzoek te doen naar de gebeurtenissen na de wedstrijd RBC - TSC van afgelopen zondag en dat hangende dit onderzoek drie spelers op non-actief zijn gesteld.

Inmiddels hebben RBC en Marouane Hamdoune overeenstemming bereikt over beëindiging van de arbeidsovereenkomst en gaan uit elkaar. Beide partijen betreuren de gebeurtenissen van afgelopen zondag, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Het intern onderzoek is hiermee niet afgerond. Zodra er meer nieuws te melden is zullen wij dit doen.
Reacties

IvoZ

2021-12-08 11:46:33

Tja wat moet je hier nog van zeggen. Soms geef je mensen een 2e kans, wat heel nobel en goed kan zijn, maar bijt je jezelf in de staart. Hoge bomen vangen veel wind, RBC heeft ambities en blaast hoog van de televisietoren, dan moet je ook een team hebben wat er tegen kan om getreiterd te worden. Korte lontjes passen daar niet bij. 

Voor de zoveelste keer komen we negatief in het nieuws, er is eigenlijk ieder jaar wel wat. Dat maakt het lastig om enthousiast te blijven over RBC. De sfeer op en naast het veld is niet meer zoals het vroeger was. 

Jammer voor de mensen die achter de schermen proberen om er iets moois van te maken, en ook jammer voor jongens als Anwar, Gino en Lars die er al wat langer bij zijn en al heel veel spelers met gedoe hebben zien vertrekken. Ook zij verdienen beter en ik zou er alle begrip voor hebben als zij er helemaal klaar mee zouden zijn. 

Zuidzijde

2021-12-08 16:56:56

Jammer dat door vreemd volk de naam van RBC weer door het slijk wordt gehaald en mijn visie klopte