Ben jij er volgend seizoen weer bij?

Natuurlijk!

38%
Ik kijk het nog even aan

2%
Af en toe

6%
Ik denk het niet

54%

Stemmen: 110

Speler van de week

Naam:
Brian Kruf
Leeftijd
29
Positie:
Spits

Interviews
Meest recente interviews

Voorbeschouwing RBC - TSC

Gepost door:Dennis // 2021-12-03 16:41:24 // 838 keer bekeken

Aankomend weekend komt RBC tijdens het inhaalweekend in actie tegen TSC. De club uit Oosterhout bezet momenteel de tweede plaats. De Roosendaalse ploeg staat momenteel derde met een punt achterstand op TSC en vier punten op VOAB. VOAB heeft echter een duel meer gespeeld dan RBC en TSC. Let op! het duel start om 14:00 uur.

Door de nieuwe maatregelen vanuit de overheid was het eerste elftal van RBC genoodzaakt om anders te trainen. Die eerste week zit erop, hoe is dat verlopen? "De trainingsweek is natuurlijk heel apart geweest. We hebben gelukkig op zaterdag nog een korte trainng om ons toch goed voor te bereiden op de wedstrijd, maar de spelers zijn fit en heb er alle vertrouwen in dat ze nog één keer gas kunnen geven voordat de winterstop begint," zo stelt hoofdtrainer Robert Braber.

Door de verschillende wedstrijden die afgelast zijn is RBC ietwat achterop geraakt. Mede ook door de twee gelijke spelen tegen SC Kruisland en Uno Animo. Is winst noodzakelijk zondag? "Het is belangrijk om te winnen zondag om zo met een goede uitgangspositie de winterstop in te gaan." Braber heeft een vrijwel fitte groep tot zijn beschikking, hij mist alleen Anwar Tarfit nog. "De groep is fit en Anwar komt er ook aan, dus dat is heel positief. Daarnaast sluit Karim Didi ook bijna aan dus de groep zal alleen maar sterker worden."

TSC is vooral tegen het rechterrijtje in actie gekomen, maar wist de volle buiten wel telkens te pakken, op eentje na. Cluzona was eenmaal te sterk met 2-6. "TSC is een erg sterke ploeg die heel gedisciplineerd als team speelt. Ze staan niet voor niets zo hoog, dus we zullen aan de bak moeten om een goed resultaat te behalen."

Omdat er vanwege de corona maatregelen geen toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn, zal de wedstrijd live worden uitgezonden via de website van RBC en de social media kanalen van de club. Om RBC enigszins te steunen voor het mogelijk maken van de live uitzending en het mislopen van horeca omzet te verzachten, hopen we dat je een virtueel rondje geeft in het supporterscafé van RBC. Klik daarvoor hier.
Reacties

Adje

2021-12-05 13:24:05

Spanning begint te komen. Zo naar de live stream kijken, belangrijke wedstrijd vanmiddag.

Adje

2021-12-05 14:44:42

Wat n frut strafschop.