Na de winterstop in de achtervolging, komt het nog goed?

Ja, absoluut!

34%
Afwachten hoe we uit de winterstop komen

8%
Nee, heb er weinig vertrouwen in

58%

Stemmen: 65

Speler van de week

Naam:
Tayeb Lakbir
Leeftijd
20
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

Anwar Tarfit op weg terug om wedstrijdfit te worden

Gepost door:Dennis // 2021-12-02 18:53:48 // 370 keer bekeken

Al sinds het bekerduel met FC Axel (4-0 winst) zit Anwar Tarfit in de lappenmand met een vervelende liesblessure. Hij deed nog wel mee in de competitie tijdens de openingswedstrijd tegen RKVV Roosendaal, maar voor dat duel was hij eigenlijk niet wedstrijdfit. Een bal schieten deed toen ook al erg pijn.

Het zorgde er voor dat de buitenspeler, die een uitstekende voorbereiding achter de rug had, voorlopig moest toekijken vanaf de kant. Tussendoor wisselde hij nog van fysiotherapeut. Die verandering lijkt succes te brengen. "Ik heb er geen last meer van, maar ik ga nog wel naar de fysio. Ik speel zondag nog niet," zo laat Tarfit weten. "Ik ga met sprongen vooruit, alleen heb ik nog niet volledig met de groep getraind. Tot nu toe heb ik mij beperkt tot de warming up en pass- en trapoefeningen. Ik probeer het zo rustig mogelijk op te bouwen, maar door de nieuwe coronaregels is het helaas wat moeilijker geworden."

Helaas voor de RBC-supporter komt Tarfit zondag nog niet in actie, maar de kans dat dit mogelijk voor de winterstop nog gebeurd wordt met de dag wel iets groter. "Ik denk maximaal nog twee weken, dan ben ik ook conditioneel weer bij en dan is mijn behandeling bij de fysiotherapeut ook klaar."
 

Tarfit zelf focust zich voorlopig op de duels ná de winterstop. Hij heeft namelijk al eerder terugslagen gehad dit seizoen met de huidige blessure die hij heeft en wil eerst echt fit worden, voordat hij weer binnen de lijnen gaat komen. "Ik focus me op de wedstrijden na de winterstop. Alles wat ik daarvoor mee kan doen is mooi meegenomen." Na de winterstop moet nog meer dan de helft gespeeld worden, aangezien er ook enkele duels zijn afgelast vanwege de weersomstandigheden of corona. "Ja, daarom. Het is nog lang niet beslist en ik weet dat ik mijn stempel nog ga drukken op dit seizoen."
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd