Na de winterstop in de achtervolging, komt het nog goed?

Ja, absoluut!

34%
Afwachten hoe we uit de winterstop komen

8%
Nee, heb er weinig vertrouwen in

58%

Stemmen: 65

Speler van de week

Naam:
Tayeb Lakbir
Leeftijd
20
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

Braber: "Druk bezig om trainingsprogramma samen te stellen"

Gepost door:Dennis // 2021-12-02 18:18:56 // 389 keer bekeken

Afgelopen week werd door de Nederlandse overheid bepaald dat sporten de komende drie weken alleen mogelijk is tussen 05:00 in de ochtend tot 17:00 uur in de middag. Dat vormt problemen voor alle elftallen van RBC. Ook hoofdtrainer Robert Braber heeft er mee te maken, maar probeert toch in aangepaste vorm trainingen te kunnen aanbieden.

"Ik ben druk bezig om een programma samen te stellen, zodat we toch zoveel mogelijk kunnen doen," zo liet Braber deze week weten. Op dat moment was het nog niet duidelijk of deze maatregel stand zou houden, aangezien er gisteravond een debat over is gevoerd. Meerdere kamerleden gaven aan dat de tijd van 17:00 uur opgerekt moest gaan worden, maar al snel werd teruggegrepen op kinderen tot 21 jaar. Ook dat werd afgewezen door het kabinet. Dat betekent dat Braber moet passen en meten. "Ik wil overdag trainingen kunnen aanbieden voor de spelers die dan kunnen en voor de rest een trainingsschema maken voor thuis zodat ze toch fit blijven."

Voorlopig is het nog niet duidelijk wanneer deze maatregel er weer vanaf gaat. "We moeten het er voorlopig mee doen, maar het is niet ideaal natuurlijk." Aankomende zondag kan meteen getest worden hoe RBC er voor staat, want dan staat het duel met TSC op de rol.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd