Na de winterstop in de achtervolging, komt het nog goed?

Ja, absoluut!

34%
Afwachten hoe we uit de winterstop komen

8%
Nee, heb er weinig vertrouwen in

58%

Stemmen: 65

Speler van de week

Naam:
Tayeb Lakbir
Leeftijd
20
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgenavond in actie tegen RCD

Gepost door:Dennis // 2021-11-09 18:55:30 // 400 keer bekeken

RBC komt morgenavond in de tweede ronde van de beker in actie tegen RCD. De Roosendalers bereikten de knock out-fase door Arnemuiden (1-4) en Axel (4-0) te verslaan. Zondagderdeklasser RCD ontdeed zich van Sprundel (3-2), RSV (0-2) en WDS'19 (7-3).

Hoofdtrainer Robert Braber neemt de beker serieus, dat liet hij al eerder optekenen tijdens de voorbereiding. Hij staat nog steeds achter dat standpunt: "Ik neem de beker serieus en wil door naar de volgende ronde. Vanavond op de training kijken we wie er allemaal fit zijn voor morgen en dan zullen we zeker in de sterkste opstelling aantreden."

Anwar Tarfit is nog geblesseerd en Randy Elst kan niet spelen vanwege een schorsing die hij in de groepsfase opliep. "Ik reken verder op iedereen. Zodra de kans zich voordoet zal ik ook zeker jonge talenten kansen geven," zo stelt Braber.

Het duel tussen RBC en RCD wordt afgewerkt op het sportcomplex van NSV in Nispen. Het duel begint om 20:00 uur. De winnaar gaat door naar de derde ronde van de districtsbeker.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd