Whatsappen met: Lars de Voogd

Gepost door:Dennis // 2023-09-25 18:49:48 // 744 keer bekeken

Gistermiddag keek RBC bij de rust tegen een redelijk onoverbruge achterstand (3-1) aan op bezoek bij WSC. Een gelijkspel leek het hoogst haalbare. De Roosendaalers moesten voor een overwinning namelijk evenveel goals maken als de twee wedstrijden er voor. Lars de Voogd werd na de rust het veld ingestuurd ter vervanging van Flinn Assenberg.

Hij bracht de nodige balans, waardoor de tegenaanvallen van WSC vroegtijdig onschadelijk werden gemaakt. Het lukte de oranje-witten na de inbrenging van De Voogd alsnog om de overwinning veilig te stellen. Kenny van der Weg wist in eerste instantie de stand met twee treffers gelijk te trekken en ruim tien minuten voor tijd schoot de ingevallen Tayeb Lakbir de 3-4 op het scorebord. Giovanni Moerland mag ook niet onbenoemd blijven, hij was met de eerste treffer van RBC en twee assists mede belangrijk om de drie punten veilig te stellen.