Is de eerste periodetitel haalbaar voor RBC?

Absoluut!

68%
Mwah, ben nog niet onder de indruk

30%
Nee

2%

Stemmen: 88

Speler van de week

Naam:
Tayeb Lakbir
Leeftijd
20
Positie:
Aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

Oproep: intro RBC TV

Gepost door:Dennis // 2021-10-13 18:33:25 // 404 keer bekeken

De eerste aflevering van RBC TV, met een vooruitblik op RBC tegen RKVV Roosendaal, is een aantal weken terug goed bevallen. Mooi! Samen met de Supportersvereniging RBC en RBCFans.nl willen we vaker items gaan maken als onze agenda's het toelaten, en om het allemaal net iets mooier te maken zoeken we iemand die het leuk vindt om een mooie intro te maken, van een seconde of twintig.

Creatief gezien heb je vrijwel volledig de vrije hand - oude beelden, geluidsfragmenten, clubliederen, foto's het mag er allemaal in. Budget hebben we er niet voor, we doen dit allemaal vrijwillig, maar een eervolle vernoeming voor de persoon die ons helpt zal uiteraard volgen! Wil je ons helpen of ken je iemand die ons uit de brand kan helpen? Meldt je dan aan via info@rbcfans.nl of stuur een privébericht via Twitter. Een privébericht via Twitter kan zowel via RBC, RBCFans.nl of Podcast de Luiten.
Reacties

Barry

2021-10-13 21:30:53

Rare vraag wellicht, maar is het niet mogelijk dat we bij een aankomend fallisement van ADO Den Haag wij de plek van ADO proberen te claimen?

RBCdeLuiten

2021-10-14 23:14:31

Helaas. Onmogelijk.

Ouwegetrouwe

2021-10-15 09:55:53

Ik hoop dat ADO den Haag niet failliet gaat. Wat ons, AGOVV, Veendam en Haarlem is overkomen gun je geen enkele supporter. Bovendien zal een club in de orde van grote van ADO nooit bankroet gaan, ze huren het stadion van de gemeente. Dat geeft ze een andere positie dan die wij hadden in de die tijd. Hoe dat spel te spelen zien we al jaren hier net om de hoek. Maar het zou toch veel mooier zijn dat wij op de ingeslagen weg weer op divisienievaeu komen. Dat zou een stunt zijn die in ons land ongehoord is. Elke smulpaap kijkt toch watertandend naar bv Wimbledon dat die stunt ook uit heeft gehaald. Ik gun ADO alle sterkte en hoop dat ze overeind blijven. En denk je dat de organisatie van onze club rijp is voor een overstap naar het BVO werldje te maken? Dat antwoord hoef ik je niet te geven. Een tocht langs de 1e en Hoofdklasse naar de divisie's is ook mooi. Ik heb het in de jaren 70 meegemaakt en veel mooie herinneringen aan de 1e klasse, toen de hoogste amateurklasse en later de hoofdklasse. Laat ons de totale koninklijke weg bewandelen. Des te lekkerder is het om dan die lange neus naar bepaalde personen te maken, namen? nee die geef ik niet. Wie me kent weet precies wie ik bedoel.

Adje

2021-10-15 23:05:58

Helemaal eens met Ouwegetrouwe.