Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Whatsappen met: Imran Echambit

Gepost door:Dennis // 2021-10-11 18:24:25 // 1264 keer bekeken

Afgelopen zondag kroop RBC door het oog van de naald door een late treffer in de slotfase. Doelman Matthias Deleij wist in de eerste minuten met drie fantastische reddingen de nul te houden. Lange tijd bleef het 0-0, maar de ingevallen Imran Echambit maakte aan alle onzekerheid een einde. Vijf minuten voor tijd schoot hij na een mooie voorzet van Kenny van der Weg de 1-0 op het scorebord. Daarna was het nog even spannend, maar RBC hield stand tot het fluitsignaal.

Echambit schaadde het vertrouwen niet in de laatste drie officiële duels. Telkens was hij betrokken bij doelpunten, in de toch redelijk korte tijd die hij heeft in het restant van de wedstrijd. Hij scoorde twee maal in het laatste bekerduel met Arnemuiden (1-4 winst), zijn schot tegen Roosendaal die werd gekeerd door de doelman zorgde er wel voor dat Kenny van der Weg de openingsgoal kon maken en afgelopen zondag was hij er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor door met een knap schot in de verre hoek de volle winst veilig te stellen voor de Roosendaalers. Tijd om met hem te Whatsappen!




Reacties

Ouwegetrouwe

2021-10-11 19:01:54

Een jonge met een duidelijk verhaal. Zoals ze zeggen  er staat een goede kop op. Begrijpt ook hoe supporters van RBC in elkaar steken. Kortom, Imran komt er wel. Ga zo door vriend 

Dennis

2021-10-12 15:42:00

Vind ik ook! Klopt flink op de deur, maar is ook goed. Hij laat ook aan de anderen zien dat je de kansen moet pakken. Erg benieuwd naar zijn ontwikkeling dit jaar. Maar zijn laatste drie invalbeurten zijn zeer positief voor hem. Hopelijk kan ie de lijn doortrekken.