Voorbeschouwing RBC - VOAB

Gepost door:Dennis // 2021-10-08 14:23:44 // 927 keer bekeken

Aankomende zondag speelt RBC haar tweede wedstrijd in de competitie. Eigenlijk zou de Roosendaalse ploeg afgelopen zondag al in actie komen in competitieronde twee, maar toen werd het duel met Uno Animo afgelast vanwege de hevige regenval. Die wedstrijd is verplaatst naar zondag 14 november. Komende zondag ontmoet de ploeg van hoofdtrainer Robert Braber VOAB. Die club wist de eerste twee wedstrijden te winnen.

Vorige week had Braber nog enkele blessuregevallen. Marwin Reuvers, Anass el Gamali en Anwar Tarfit konden niet in actie komen door blessures. Van die drie keren er weer twee terug in de wedstrijdselectie. "We hebben een fitte selectie, op Anwar Tarfit na. Er valt komende zondag weer genoeg te kiezen," zo meldt Braber aan RBCFans.nl.

VOAB wist de eerste twee duels te winnen. RBC is momenteel ook nog ongeslagen, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. De druk staat er komende zondag dus wel op om de club uit Goirle niet verder te laten uitlopen. "VOAB is goed gestart, en is dus zeker een ploeg om rekening mee te houden. Uiteindelijk is het belangrijk dat we van onze eigen kracht uitgaan en aanvallend nog beter voor de dag komen dan tegen Roosendaal."

Braber is tevreden met de trainingsarbeid van zijn spelers deze week. "We hebben een goede trainingsweek achter de rug met veel tactische accenten die ik terug hoop te zien in de wedstrijd. Maar op basis van de trainingen heb ik veel vertrouwen in de groep voor zondag."

Elk thuisduel van RBC dit seizoen is een oud RBC'er aanwezig. Aankomende zondag is dat Marcel Cas. Hij speelde twee periodes voor de Roosendaalers en wist in 121 duels 13 maal te scoren.

 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd