RBC-voorzitter Ger Deleij kijkt tevreden terug op wedstrijd tegen Roosendaal

Gepost door:Dennis // 2021-10-04 18:57:16 // 780 keer bekeken

Voor de start van de competitie werd de RBC-supporter flink getrakteerd op nieuwe content. Er werd afgetrapt met een groot interview. Aanvoerder Perry Bierkens liet zijn licht schijnen over RBC en de aanstaande competitiestart. Een week voor de wedstrijd kwam de content pas echt op gang. Zo kwam op RBCFans.nl een uitgebreide voorbeschouwing met Anwar Tarfit en Anass el Gamali voor de wedstrijd tegen RKVV Roosendaal (2-0 winst) en achteraf op maandag nog een kleine nabeschouwing met Kenny van der Weg in Whats App-vorm. RBCFans.nl, de supportersvereniging RBC en Podcast de Luiten sloegen de hand ineen om met RBC TV een nieuw item te introduceren. RBC TV ging eveneens van start met een voorbeschouwing. Supportersvereniging-voorzitter Arthur Verbraak, hoofdtrainer Robert Braber en de RBC-spelers Anwar Tarfit en Perry Bierkens deden hun zegje. Op de donderdagavond - drie dagen voor de stadsderby - verscheen nog een foto van de laatste training op de Facebookpagina van RBC en na afloop van het duel met Roosendaal werd dat nog even dunnetjes over gedaan met feestende spelers in de kleedkamer. Beide foto's leverden gezamenlijk meer dan driehonderd likes op!

Tijdens de wedstrijd namen Eric Konings en Floyd Aanen een podcast op tijdens de wedstrijd. Eveneens tijdens die wedstrijd werden door Arthur Verbraak en Ad Paantjens foto's geschoten en werden op de Twitterpagina's van RBC en RBCFans.nl liveverslagen bijgehouden gedurende het duel door Paul Kuipers en Dennis Willigers.

Dat is RBC-voorzitter Ger Deleij allemaal niet ontgaan. Deleij wijdt er een alinea aan om zijn complimenten over te brengen aan de vrijwilligers die de content hebben gemaakt. "Ik stel vast dat ook de RBC gerelateerde media volop van zich laten zien en horen. De start van RBC TV met onder meer een mooie voorbeschouwing van de wedstrijd, artikelen op websites, de podcast, kortom op vele manieren worden we 'al lekker gemaakt' met de wedstrijd die komt. Mijn complimenten voor alle makers, het voorziet zeker in een behoefte." 

Naast de vrijwilligers van content deelt de voorzitter ook complimenten uit aan de supporters en de vrijwilligers die het duel tussen RBC en Roosendaal tot een succes hebben gemaakt. "Ruim 900 toeschouwers waren getuige van een ongemeen spannende wedstrijd waarin RBC duidelijk de bovenliggende partij was. Dat moet dan nog wel worden vertaald in doelpunten, maar dat lukte uiteindelijk ook. We staan daardoor nu in de bovenste regionen van de ranglijst en hopen daar ook de gehele competitie te blijven. Niet alleen veel lof voor onze supporters die zich van hun beste kant hebben laten zien, maar ook voor de vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat aan iedereen op een uitstekende manier service werd verleend. Na afloop sprak ik alleen maar tevreden mensen die verlangen naar meer van dit soort wedstrijden. De wedstrijddag werd stijlvol afgesloten met het optreden van de zanger Mike Alderson," zo besluit de voorzitter.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd