Is de eerste periodetitel haalbaar voor RBC?

Absoluut!

58%
Mwah, ben nog niet onder de indruk

37%
Nee

5%

Stemmen: 38

Speler van de week

Naam:
Imran Echambit
Leeftijd
19
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Sakko Commercial tekent voor vijf jaar bij als hoofdsponsor

Gepost door:Dennis // 2021-09-24 16:15:11 // 236 keer bekeken

RBC kan de komende vijf jaar ook rekenen op Sakko Commercial BV als hoofdsponsor. Sakko heeft hiermee volmondig haar vertrouwen in de ambities en plannen van RBC uitgesproken, zo meldt RBCNetwerk.nl.

Al sinds de doorstart is Sakko betrokken als hoofd- en shirtsponsor, en de komende vijf jaar blijft het bedrijf op het shirt te bewonderen. "Met deze overeenkomst heeft RBC een stabiele basis om de komende jaren verder te bouwen aan haar ambities. We zijn Sakko daar zeer erkentelijk voor. Het is een bevestiging dat we als club en netwerk voor zakelijk West-Brabant op de goede weg zijn," zo liet Kees van Hassel, bestuurslid Commercie en voorzitter RBC Netwerk weten.

"We zijn vanuit Sakko al jaren betrokken bij RBC," zo laat algemeen directeur van Sakko, Stephan Magnus weten. "De afgelopen maanden is duidelijk te zien dat de club stappen voorwaarts aan het zetten is. Er heerst positieve energie rond de club en ook de businessclub is weer op niveau. Voor Sakko zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooi seizoen!"

 
Reacties

Willempie

2021-09-25 10:38:59

Zeer positief nieuws. Geweldig. 

EricK

2021-09-25 14:16:17

Dit is zeker geweldig nieuws. Vergis u niet in de betrokkenheid van Sakko en Stephan Mangnus persoonlijk, beste mensen. Top dat Kees erin is geslaagd dit zo te regelen.