Is de eerste periodetitel haalbaar voor RBC?

Absoluut!

58%
Mwah, ben nog niet onder de indruk

37%
Nee

5%

Stemmen: 38

Speler van de week

Naam:
Imran Echambit
Leeftijd
19
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Nieuw item vanaf zondag: whatsappen met speler van de week

Gepost door:Dennis // 2021-09-22 19:09:33 // 173 keer bekeken

Vanaf aanstaande zondag begint voor het eerste elftal van RBC de competitie met een thuiswedstrijd tegen RKVV Roosendaal. Zoals elk jaar wordt er na elk officieel duel een speler van de week gekozen. In het bekertoernooi zijn we daar dan ook weer mee begonnen, maar vanaf aankomende zondag gaat een nieuw item ingevoerd worden op RBCFans.nl: whatsApp-gesprek met de speler van de week.

Na elke wedstrijd, als de speler van de week bekend is, gaat RBCFans.nl in gesprek met de desbetreffende speler van de week. Dit gesprek wordt vervolgens op RBCFans.nl geplaatst. Dit gebeurd in een artikel, maar wordt in whatsApp-stijl gepresenteerd op de website.

Wij doen dat niet alleen en willen graag de interactie aangaan met de RBC-supporters. Via RBCFans.nl en de Twitterpagina van RBCFans.nl kan je je vraag indienen voor de desbetreffende speler. Het gesprek wordt normaal gesproken één dag na een wedstrijd geplaatst. In het weekend is dat de maandagavond en doordeweeks (beker) wordt het de dag (avond) na het bekerduel geplaatst.

 

 

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd