Bierkens: "Ik verwacht te kunnen spelen tegen Arnemuiden"

Gepost door:Dennis // 2021-09-13 08:56:52 // 340 keer bekeken

Perry Bierkens kan hoogstwaarschijnlijk in actie komen in het bekerduel met Arnemuiden van aankomende zaterdag. De aanvoerder van RBC raakte een aantal weken geleden op de training geblesseerd aan de enkel. Eerder leek het erop dat hij tegen FC Axel (4-0 winst) al in actie kon komen, maar toen bleef hij voor de zekerheid nog aan de kant.

"Bij de eerste scan zat er zoveel vocht in dat ze mijn enkelbanden niet konden zien," zo laat Bierkens weten aan RBCFans.ni. De centrale verdediger liet zich afgelopen donderdag nogmaals checken. "Nu was het vocht grotendeels weg. Er zit nog een klein beetje vocht, maar er zijn geen gekke dingen te zien. De enkel moet nu wel drie maanden ingetaped worden."

Afgelopen weekend won FC Axel van Arnemuiden, waardoor RBC in een gunstige positie zit om door te gaan naar de volgende ronde van de beker. Dat komt volgens Bierkens goed uit: "De druk is nu wat lager. Dat is fijn, omdat we toch enkele spelers hebben met lichte blessures. Die kunnen nu goed herstellen, zodat we fit zijn voor de competitiestart. Daarnaast krijgen jonge spelers nu de kans om speelminuten te pakken."

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd