RBC Netwerk lanceert website

Gepost door:Dennis // 2021-09-10 15:31:40 // 220 keer bekeken

RBC Netwerk heeft gisteren haar website gepresenteerd. Op de website van RBCnetwerk.nl kunnen sponsoren en geïnteresseerden terecht voor het laatste nieuws, alle geplande bijeenkomsten en foto's van afgelopen evenementen.

RBC Netwerk haalde het afgelopen jaar een flink aantal sponsoren binnen. Vooral toen Hans van der Ende opnieuw voet op de oranje-witte bodem zette ging het hard. De Roosendaalse club heeft door het RBC netwerk nu ruim meer dan honderd sponsoren. Het doel voor dit jaar is om door te groeien richting de honderdvijftig bedrijven die allemaal aangesloten zijn bij het netwerk. Dat betekent nog een aanzienlijke uitbreiding van het huidige bestand. RBC Netwerk had tot gisteren een geïntegreerde pagina op de website van RBC. Afgelopen maart liet Hans van der Ende aan RBCFans.nl al weten dat er druk gewerkt werd aan het maken van een website voor RBC Netwerk. Die is nu ook daadwerkelijk gerealiseerd en zo kan het commerciële team van RBC Netwerk verder bouwen. De website is ontwikkelt door Internetbureau RB-Media en KIK Marketing en Communicatie. 

"Het is een extra service richting sponsoren en een manier voor verdere verbinding tussen sponsoren onderling en sponsoren en RBC," zo laat RBC-bestuurslid Kees van Hassel weten. Van Hassel licht ook  een tipje van de sluier op wat RBC Netwerk verder wil realiseren: "In de toekomst willen we ticketing, communicatie tussen sponsoren en merchandise gaan toevoegen. Door de toevoeging van de website hebben we regie op onze communicatie en kunnen we deze specifiek maken voor bedrijven. Uiteindelijk hopen we door deze professionele uitstraling het netwerk en daarmee de sponsoren te laten groeien."

In RBC Netwerk's agenda staat het eerste grote evenement op 26 september aanstaande genoteerd. Dan ontmoet het eerste elftal van RBC in Stadion de Luiten stadsgenoot RKVV Roosendaal. Om 13.00 uur start het programma voor sponsoren. Hoofdtrainer Robert Braber is eveneens van de partij en spreekt de sponsoren toe vooraf aan de wedstrijd. Voor- en na het duel is er een DJ en er is tevens een optreden van Marco Kanters. Wil jij je als sponsor graag aanmelden om je aan te sluiten bij RBC Netwerk? Neem dan snel contact op via RBCNetwerk.nl.
Reacties

IvoZ

2021-09-11 12:03:27

Goed bezig!