RBC - Roosendaal, ben jij erbij?

Ja

44%
Nee

39%
Misschien

17%

Stemmen: 18

Speler van de week

Naam:
Imran Echambit
Leeftijd
19
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Deleij: "Ik verwacht dat wij promoveren naar de Eerste Klasse"

Gepost door:Dennis // 2021-09-10 10:51:06 // 233 keer bekeken

Matthias Deleij is dit seizoen wederom de eerste doelman van RBC. De 20-jarige sluitpost sprak met Voetbaljournaal.com over het komend seizoen en zijn ambities.

Deleij is al enkele jaren de eerste sluitpost van RBC en is tevreden met het gevoerde beleid van de club, waar zijn vader een actieve rol vervult als voorzitter. “Ik ben heel lovend over het bestuur waar onder andere mijn vader in zit. Het bestuur heeft RBC uit een diep dal getrokken. Na bijna een faillissement hebben zij de club weer op de kaart gezet en dat was zeker niet makkelijk.” Deleij gaat het seizoen met vertrouwen tegemoet: “Dit gaat een lastig seizoen worden met erg goede tegenstanders in de tweede klasse, desondanks verwacht ik dat wij kampioen gaan worden en promoveren naar de eerste klasse!”

De doelman wil graag doorstoten met RBC naar Divisie-niveau. “Mijn ambitie in het voetbal is dat ik op divisie niveau wil gaan keepen. Wanneer mijn carrière als keeper voorbij is, zou ik graag keeperstrainer willen worden.” Om goed te presteren heeft Deleij ook zijn rituelen voor een wedstrijd. “Uitstraling als keeper vind ik heel belangrijk. Als je goede keepershandschoenen draagt, mooie voetbalschoenen aanhebt en je voetbaltenue goed zit, voel ik me zelfverzekerder en presteer ik ook beter.”

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd