Spelersraad ingesteld en club buigt zich over lichtinstallatie

Gepost door:Dennis // 2021-09-09 08:22:51 // 280 keer bekeken

Naast de eerste overwinning op FC Axel van afgelopen zaterdag (4-0 winst) is er ook goed nieuws te melden buiten de sportieve prestaties. Een spelersraad is ingevoerd en de club is druk bezig met een nieuwe lichtinstallatie en het herstellen van het scorebord, zo laat voorzitter Ger Deleij in de RBC-nieuwsbrief weten.

Bij RBC ontbrak al een tijdje een spelersraad. Vanuit interviews met spelers werd duidelijk dat daar behoefte aan was. Het eerste gesprek tussen de nieuwe spelersraad en het RBC-bestuur heeft inmiddels ook plaatsgevonden, waarin de verwachtingen naar elkaar zijn uitgesproken. "Dat past prima in onze visie om open en transparant met elkaar te communiceren," zo stelt Deleij.

Naast de spelersraad is RBC tevens gesprekken gestart met aanbieders omtrent de lichtinstallatie. De stadionlampen zijn vorig jaar verwijderd in verband met dat ze aan het einde van hun latijn waren. De lichtinstallatie is nodig om avondwedstrijden te kunnen spelen. Dat is met de huidige lichtinstallatie niet mogelijk. Daarnaast is de clubleiding ook druk bezig om het scorebord weer werkend te krijgen. 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd