Bestel je RBC SeizoenClubcard!

Gepost door:Dennis // 2021-07-18 16:38:53 // 298 keer bekeken

RBC heeft de eerste oefenduels afgewerkt met als absoluut hoogtepunt de wedstrijd tegen FC Dordrecht. In Stadion De Luiten zagen 850 toeschouwers en sponsoren de ploeg van hoofdtrainer Robert Braber een goede partij op de mat leggen tegen de profclub. Ben jij er dit seizoen ook weer bij? Je kan nu je RBC SeizoenClubCard 2021-2022 aanschaffen, zo meldt RBCVoetbal.ni.

RBC komt komend seizoen in de Tweede Klasse E uit, en ontmoet daar onder andere de clubs RKVV Roosendaal, Cluzona en SC Kruisland. Drie mooie derby's! Trainer-coach Robert Braber heeft honger naar succes: "De selectie is goed genoeg voor de top van de Tweede Klasse. Alles is geregeld om goed voor de dag te komen volgend seizoen. Uiteindelijk zal in de competitie snel blijken wie de grootste concurrenten zijn, maar we moeten vooral naar onszelf kijken en zorgen dat we alle randvoorwaarden goed op orde hebben, waardoor we met een fitte en sterke selectie ver kunnen komen.”

Met de RBC SeizoenClubCard heb je gratis toegang tot thuiswedstrijden van RBC. Daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je toegang tot de algemene ledenvergadering De ALV neoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid heb jij de mogelijkheid om tijdens de algemene ledenvergadering mee te stemmen over te nemen besluiten.

Voor de RBC SeizoenClubCard en het daarbij behorende lidmaatschap betaal je € 60 per seizoen (of € 40 als je 65 jaar of ouder bent). Geef je daarom op als lid van RBC en steun de oranjehemden in de Tweede Klasse. Samen zijn we RBC, samen hogerop!

Dus wil jij een RBC SeizoenClubCard én meebeslissen over jouw club, stuur dan een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboorteplaats en -datum, adres, postcode, woonplaats en het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Je ontvangt daarna een factuur voor betaling van de contributie. De huidige SeizoenClubCardhouders krijgen automatisch een factuur.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd